BIST 9.577
DOLAR 32,45
EURO 34,50
ALTIN 2.474,05
MEDYA

Survivor 3 Haziran 2018 kim elenecek?

TV8 yarışması Survivor'da bu hafta kim elendi sorusunun yanıtı Ünlüler ve Gönüllüler takımlarından Turabi Çamkıran, Ümit Karan, Hakan Hatipoğlu ve Damla Can arasından çıkacak. Survivor'dan elenen isim kim olacak? SMS oylaması sonuçları 4 Haziran 2018 Pazartesi akşamı açıklanacak.

Survivor'da bu hafta kim elendi sorusunun yanıtı 4 isim arasından çıkacak. Cumartesi ve Pazar günleri oynanan dokunulmazlık oyunları Ünlüler ve Gönüllüler takımlarının yarışmacılarını eleme potasına çıkardı. Bu hafta 4 isim için toplu SMS oylaması sonuçlarına bakılacak.

İlk dokunulmazlığı Ünlüler takımı kaybetmiş, eleme adayı olarak da Turabi Çamkıran ve Ümit Karan isimlerini vermişlerdi. İkinci dokunulmazlığı ise Gönüllüler takımı kaybetti ve iki eleme adayı çıkarmak zorunda kaldılar.

Survivor 2018'in 3 Haziran Pazar akşamı yayınlanan bölümü dokunulmazlık oyununu kaybeden Gönüllüler takımında yarışmacılar birer arkadaşlarının isimlerini yazdı ve yarışmacıların oyları sonucunda üçüncü eleme adayı Hakan Hatipoğlu; bireysel dokunulmazlık sahibi Nagihan Karadere'nin kararıyla dördüncü eleme adayı da Damla Can oldu.

İsimlerin belirlenmesinin ardından Turabi Çamkıran, Ümit Karan, Hakan Hatipoğlu ve Damla Can, toplu SMS oylaması sonuçlarını beklemeye başladı. Survivor 2018'de bu hafta elenecek olan isim 4 Haziran 2018 Pazartesi akşamı açıklanacak.

Sitene Ekle