BIST 9.768
DOLAR 32,56
EURO 35,01
ALTIN 2.438,00
HABER /  DÜNYA

Başbakan özür dilemeli

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Taksim Gezi Parkı olaylarına ilişkin Başbakan Erdoğan’ın halktan özür dilemesi gerektiğini söyledi. <b...

Abone ol

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Taksim Gezi Parkı olaylarına ilişkin Başbakan Erdoğan’ın halktan özür dilemesi gerektiğini söyledi.
CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu, Taksim Gezi Parkı olaylarına ilişkin açıklama yaptı. Kılıçdaroğlu, "Türkiye, Başbakan’ın bildiği Türkiye değildir. Ben oraya sivil bir yurttaş olarak gittim. Eylem yapanlara destek vermek için oraya gittim. Biz bir sorumluluk üstlendik. Türkiye’ye çok partili yaşamı getiren bir parti olarak mitingi iptal ettik. Eylem halkın eylemi. Halka rağmen iktidar olunmaz . Başbakan’ın halktan özür dilemesi gerekiyor. Bu erdemi yerine getirir mi? Başkan’ın yapması gerek ilk iş bu" dedi.
Medya patronlarının eleştirilmesi gerektiğini söyleyen CHP Lİderi, "Medya çalışanlarını kendi görevlilerini rahat yapabilmeleri için herkesin kolaylığı sağlaması gerekiyor. Medya özgürülüğü çok önemlidir. Medya çalışanlarına eleştiri getirmeyin sizin sesinizi dünyaya ulaştırmaya çalışıyorlar" diye konuştu.
(İHA)