BIST 10.400
DOLAR 32,23
EURO 34,95
ALTIN 2.412,19
HABER /  GÜNCEL

Başbakan Erdoğan okul açtı

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, Giresun'un Piraziz ilçesinde bir hayırsever tarafından yaptırılan okulu açtı.

Abone ol

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, Giresun'un Piraziz ilçesinde bir hayırsever tarafından yaptırılan okulu açtı.

İsmail Yücel Lisesi'nde açılış dolayısıyla düzenlenen törende bir konuşma yapan Başbakan Erdoğan, ''İnsanın kendi doğduğu, büyüdüğü yere sahip çıkması gerçekten insan olarak değerlerimizin bir tezahürüdür'' dedi.

Erdoğan, 542 km'lik Karadeniz Sahil Yolu'nu araçla geçeceklerini anımsatarak, ''Biz size güveniyoruz, sizler de bize inanın. İşte bunun en büyük ispatı Karadeniz Sahil Yolu'' diye konuştu. Erdoğan, daha sonra ''Ya Allah Bismillah'' diyerek okulun açılışını yaptı.

Erdoğan bu arada meslek lisesinin de laboratuvarını hizmete açtı. Erdoğan, burada hal koyunları ekiplerinin sergilediği oyunları izledi ve birlikte resim çektirdi. Daha sonra Rize'ye doğru hareket eden Erdoğan, yolda bir grup vatandaş tarafından sevgi gösterisiyle karşılandı.

Başbakan Erdoğan, burada otobüsten inerek bir grup engelli ile sohbet etti. Sorunlarını dinledi ve onlara çeşitli kitaplar verdi. Bu sırada bazı vatandaşların vatandaşların ''Siz bizim yolumuzu açtınız. Allah da senin yolunu açsın'' pankartı açtıkları görüldü.