BIST 9.565
DOLAR 32,49
EURO 34,61
ALTIN 2.487,02
HABER /  DÜNYA

Başarının hikayesini böyle anlattı

LYS'de TS1-TS2 puan türünde tam puan alan Erzurumlu Ahmet Koçak canlı yayına çıktı.

Abone ol

Habertürk TV ekranlarında Zafer Arapgirli'nin sorularını yanıtlayan Özel Aziziye Lisesi öğrencisi Koçak, sınav sonucunu arkadaşlarının ve öğretmenlerinin kendisine haber verdiğini söyledi.

LYS SONUÇLARI İÇİN TIKLAYIN!.. 

Koçak, sonuçla ilgili şunları söyledi;

İSTANBUL'DAN İKİ ÜNİVERSİTEYİ DÜŞÜNÜYORUM

"YGS’den önceki çalışma periyodumuz daha sıkıydı. YGS’den sonra bizde de gevşeme oldu ama öyle sabahtan akşama kadar sosyal faaliyet olmadan ders çalışma şekli olmadı. Arkadaşlarımızla vakit geçirdik, eğlendik. Nefes almadan ders çalışma çeklinde bir süreç olmadı. İstanbul’da hukuk okumak istiyorum. Kafamda iki üniversite var; birisi Galatasaray birisi de Fatih Üniversitesi. Ailem hangi üniversiteyi seçeceğime karışacağını zannetmiyorum.

GEREKİRSE DERS ÇALIŞMAYIN

Tavsiyem şu olacak, kendilerine bir rehber danışman hoca edinin ve o hocanın dediklerinden kesinlikle çıkmayın. Ne derse itaat edin hatta ders çalışma diyorsa ders çalışmayın. Hocaların bu konuda deneyimi gerçekten çok yüksek. Bize de Allah böyle bir hoca nasip etti."


İşte 2013 LYS şampiyonları FLAŞ

LYS sınavının sonuçları açıklandı. Birinciler İzmir ve Adana'dan çıktı. Bu yıl kızlar erkeklerden daha başarılı oldu. (Devamı...)

3244.jpg