BIST 9.645
DOLAR 32,57
EURO 34,87
ALTIN 2.435,89
HABER /  GÜNCEL

Başarı belgesi getiren öğrenciye ücretsiz tıraş

MARDİN'de bir erkek kuaförü, takdir ve teşekkür belgesi getiren başarılı öğrencileri iki gün boyunca ücretsiz tıraş hizmeti verecek.

Abone ol

Merkez Artuklu ilçesinde bulunan erkek kuaförü Şeymus Sırma, sosyal medya üzerinden ve iş yerine astığı, "takdir ve teşekkür alan öğrencilere tıraş ücretsiz" yazısıyla başarılı öğrencileri tıraş edeceğini duyurdu.

Belgelerini alıp kuaföre gelen öğrenciler yoğunluk oluşturdu. 

Mardin Berberler ve Kuaförler Odası Başkanı İbrahim Pordoğan, yaptığı açıklamada, üyelerini güzel girişimlerinden dolayı kutladı.

Bu tür çalışmaları her zaman desteklediğini anlatan Pordoğan, "Esnafımızın takdir ve teşekkür belgelerini getiren başarılı öğrencileri ücretsiz tıraş etmesi bizi çok mutlu ediyor. Diğer esnafın da bu tür girişimlerde bulunması güzel olur." dedi.

Bu çalışmaların öğrencilerin başarıya teşvik edilmesi için olumlu olduğunu belirten Pordoğan, öğrencileri ücretsiz tıraş eden kuaför işletmecisine teşekkür etti. Kuaför Şeymus Sırma da son 2 yıldır başarı belgesi getiren öğrencileri ücretsiz tıraş ettiğini aktardı.

Öğrencilerle birlikte sevindiklerini belirten Sırma, "Ücretsiz tıraş olan öğrenciler seviniyor. Bizler de onlarla birlikte seviniyoruz. Onların mutluluğu bizim mutluluğumuz oluyor." dedi.

Amaçlarının başarılı öğrencileri ödüllendirmek olduğunu aktaran Sırma, şöyle devam etti: "Onların bu gayretlerini biz de ödüllendirmek amaçlı bir kampanya başlattık. Bu kampanya iki gün boyunca devam edecek. Yaklaşık 50 ila 100 öğrenciyi tıraş etmeyi hedefliyoruz. Duyan öğrenciler birbirlerine haber veriyor."

Öğrenci Hıdır Enes Karataş ise teşekkür belgesi getirdiğini, bu sayede ücretsiz tıraş olduğunu anlattı.