BIST 9.916
DOLAR 32,44
EURO 34,74
ALTIN 2.438,67
HABER /  GÜNCEL

Eşi sapık öğretmeni böyle anlattı

Ensar Vakfı ve Karaman İmam Hatip Okulu Mezunları Derneği’ne bağlı yurt ve öğrenci evlerinde 10 çocuğa cinsel istismarda bulunmaktan 508 yıl 3 ay hapis cezasına çarptırılan öğretmen Muharrem Büyüktürk’ü (55), eşi boşadı.

Abone ol

H.Büyüktürk, daha önce görülen ‘cinsel istismar’ davasındaki ifadesinde Muharrem Büyüktürk ile 2014 yılının Ağustos ayında evlendiğini, evlendikleri günden itibaren KAİMDER’E ait yurdun giriş katında kaldıklarını, eşinin geceleri yanında kalmayıp yurtta kaldığını, bazen eve geldiğinde ancak ayrı odalarda kaldıklarını, sürekli kendisine bağırdığını, iki ay kadar birlikte kaldıktan sonra evi terk edip ailesinin yanına yerleştiğini, bu sürede cinsel bir ilişki yaşamadıklarını ve boşanma davası açtığını belirtmişti.

Muharrem Büyüktürk’ün, 4’üncü evliliğini yaptığı H. Büyüktürk (39), Karaman Aile Mahkemesi’nde ‘suç işleme ve haysiyetsiz hayat sürme’ gerekçesiyle açtığı davada, “Çok mağdurum, bu şahsın soyadını bile taşımak istemiyorum. Bir an önce kurtulmak istiyorum” dedi.

300 LİRA NAFAKA
Tutuklu bulunduğu Edirne F Tipi Yüksek Güvenlikli Cezaevinden Ses ve Görüntülü Bilişim Sistemi (SEGBİS) aracılığıyla katılan Muharrem Büyüktürk, kendisinin de boşanmak istediğini söyledi. Hâkim Mertol, çiftin boşanmasına ve H. Büyüktürk’e 300 lira nafaka bağlanmasına karar verdi.