BIST 9.693
DOLAR 32,50
EURO 34,69
ALTIN 2.499,53
GÜNCEL

Barbaros Şansal hapisten koşar adım çıktı ilk lafı da...

Modacı Barbaros Şansal hakkında tahliye kararı verildi. Barbaros Şansal hapisten koşar adımlarla uzaklaştı ilk lafı da 'içerisi daha güvenli' oldu. İşte Barbaros Şansal'ın tahliye anı

Sosyal medya paylaşımları nedeniyle tutuklanarak hakkında dava açılan ünlü modacı Barbaros Şansal'ın tutukluluğuna yapılan itiraz üzerine tahliyesine karar verildi. Barbaros Şansal hapis yattığı cezaevinden gece yarısı çıktı.

Yurt dışına çıkış yasağı konularak serbest bırakılan Barbaros Şansal, Silivri Cezaevi'nin kapıları açılınca koşar adımlarla çıktı ve kendisini bekleyen araca binip uzaklaştı. Soruları yanıtsız bırakan Barbaros Şansal kendisini karşılayan arkadaşlarına 'içerde ne güzel uyuyordum. İiçeri dışarıdan daha güvenli' dedi.

NE OLMUŞTU? : Ünlü modacı Barbaros Şansal, Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti'nden (KKTC) sınırdışı edildikten sonra gözaltına alındı ve nöbetçi hakimlikçe 3 Ocak'ta tutuklandı. Şansal hakkında "Halkı kin ve düşmanlığa alenen tahrik etmek" suçundan 1 yıldan 3 yıla kadar hapis cezası istemiyle dava açılmıştı.

Sitene Ekle