BIST 10.209
DOLAR 32,40
EURO 34,82
ALTIN 2.402,30
MEDYA

Şamil Tayyar'dan ürküten ifşa! FETÖ bunu yapacak

Beyaz Tv'de ekrana gelen 'Son Söz' programına konuk olan Şamil Tayyar yine çarpıcı açıklamalarda bulundu.

Tayyar FETÖ'nün referanduma yakın dönemlerde itibar suikastına başlayacağınıifade etti. İşte Tayyar'ın açıklamlarından satırbaşları;

-"İtibar suikastı yapacaklar. Önümüzdeki günlerde başka tezgahları  başka kumpasları da var, referanduma doğru. Sayın Cumhurbaşkanımıza iftira atacaklar, ailesine iftira atacaklar, bakanlara iftira atacaklar, milletvekillerine iftira atacaklar bunları yaptılar. Bunları yaparken itirafcı adı altında yapıyorlar.

İTİRAFCI GİBİ GÖZÜKECEKLER

Geçenlerde bir yargıtay üyesi güya bu yapının en önemli simlerinden biriydi. İtirafcı gözüküyor. İtiraflarının yarısı Cumhurbaşkanı'na hakaret. Bir başka kaymakam çıkıyor, Cumhurbaşkanı'nın çocuğuyla ilgili konuşuyor. Falanca bakan, falanca belediye başkanı ve bir çok yerde itibar suikatı yapıyorlar.

DEVLET İŞBİRLİKÇİLERİ BULACAK

FETö'cüler bu tezgahı kurabilirler ben onlara kızmıyorum. Onlar zaten terör örgütü onlar zaten namusuzlar. benim kızdığın FETÖ'cülerin bu tezgahına benim devletimin hala içerisinde onlarla işbirliği yapan namusuz ve şerefsizleredir. Devlet bunları bulacak.

GENELKURMAY SİVİL OTORİTEYE BAĞLI

Genelkurmay başkanı bir gazete üzerinden mesaj vermek yerine, bunu Milli Savunma Bakanı ile paylaşabilirdi, sayın Başbakan'la paylaşabilirdi, sayın Cumhurbaşaknımızla paylaşabilirdi. Genelkurmay başkanı doğrudan basınla muhattap olamaz. Sivil otoriteye bağlıdır. Artık eski Türkiye olmadığını, yeni Türkiye'de buna fırsat oluşturulmayacağını bilmesi gerekirdi.

Sitene Ekle