BIST 9.789
DOLAR 32,59
EURO 34,99
ALTIN 2.457,94
HABER /  GÜNCEL

Barbaros Şansal hakkında İstinaf Mahkemesi'nden flaş karar

Yılbaşı gecesi attığı paylaşım nedeniyle İstanbul'a gelen ve saldırıya uğrayan Barbaroş Şansal 6 ay hapishanede kalmıştı. İstinaf Mahkemesi son dakika açıklama yaparak Barbaros Şansal'ın cezasını onadı.

Abone ol

Modacı Barbaros Şansal attığı tweetler be yılbaşında çektiği video nedeniyle hapis cezası almıştı. 6 ay hapishanede kalan Barbaros Şansal'ın cezası İstinaf Mahkemesi tarafından onandı.

yılbaşında sosyal medyada paylaştığı videoda sarf ettiği sözleri nedeniyle "Türk milletini ve Türkiye Cumhuriyeti Devleti'ni alenen aşağılama" suçundan 6 ay 20 gün hapis cezasına çarptırılan modacı Barbaros Şansal'ın cezasını onadı.

VİDEOYU HİCİV OLARAK PAYLAŞTIM DEMİŞTİ

Şansal, söz konusu videoyu ise saat 00.13 sıralarında yeni yıl mesajı olarak paylaştığını belirterek "19 Ekim 2015'te Reportare isimli internet sitesinde bir röportaj vermiştim. Bu röportajın başlığı da 'B... boğul Türkiye' idi. Videoda bu kelimeyi ayrımcılığa karşı bir hiciv olarak paylaştım. Hackerler tarafından bana telefonda hakaretler başladı. Bu nedenle tüm hesaplarımı ve iletişimimi tamamıyla kapattım. 1 Ocak 2017'den sonra hiçbir iletişim aracım yoktur. Suçlamayı kabul etmiyorum" dedi.