BIST 9.916
DOLAR 32,44
EURO 34,74
ALTIN 2.438,67
HABER /  MEDYA

Baransu'dan başörtülü yazarlara şok suçlama

Taraf yazarı Mehmet Baransu, operasyonla ilgili yazı yazmayan başörtülü kadın yazarlara çattı. Baransu, "iktidar yandaşlığında kaplan, yolsuzlukta sırtlanlar" diye yazdı.

Abone ol

İNTERNET HABER (ÖZEL İÇERİK) - Taraf Gazetesi'nin MGK belgesini yayınlayan muhabiri Mehmet Baransu, son operasyonla ilgili hükümete ve iktidara yakın kadın yazarlara ağır bir şekilde yüklendi.

"Ben bu kadar ar damarı çatlamış iktidar, hükümet gôrmedim" diyen Baransu, "Bakanların ses kayıtları ortada. Utanmadan halen konusup, başkalarini sucluyorlar" dedi.

BÖŞÜRTÜSÜNÜ KİRLETMEYİN

Baransu'nun tepkisinden hükümete yakın gazetelerin başörtülü yazarları ile Taraf'tan ayrılıp Türkiye'ye geçen eski yoldaşları da nasibini aldı. Baransu, başörtülü kadın yazarlar ise "iktidar yandaşlığında kaplanlar, yolsuzlukta sırtlan" diye yazdı. Eski Taraf yazarları için ise "parayla yeni sahiplerinin sesi oldular" eleştirisinde bulundu.

İKTİDAR YANDAŞLIĞINDA KAPLAN, YOLSUZLUKTA SIRTLAN

İşte başörtülü kadın yazarlar için yazdıkları

*Eskiden Ruhat Mengi bana bavulcu derdi. Şimdi minik başôrtülü Ruhat Mengi aynısını diyor Altın olayı twitlerime baksa da ortusunu kirletmese. Bu başôrtülü yazarlardan yolsuzluk, rüşvetle ilgili iki kelime duyduk mu? Hayır. Allahin ayetini de başôrtüsünü de üç kuruş icin kirletmeyin

*İktidar gazetelerindeki başôrtülü yazarlar üç kuruş daha fazla para kazanalım diye ôrtüyü kirlettiler. Basörtüsü denilince onlar akla giyo. İktidar yandaşlîgında Kaplanlar, yolsuzlukta Sırtlan.

*Başörtülü Hilaller, Nihaller, Halimeler, Elifler... Hırsızlık, rûşvet, yolsuzluk, bakan, egemen, zafer, muammer diyorum. Bir de örtü diyorum

screen-shot-2013-12-20-at-3.02.17-pm.png
screen-shot-2013-12-20-at-3.02.23-pm.png
ESKİ TARAFÇILARA DA ÇATTI

*Amasız barîşcılar bu kez de ama siyaset hedef aliniyor diyerek bakanların yolsuzluk, rüşvet yapmasına destek çıkmîş. Ülke soyulabilirmis. Taraf gazetede calîştıkları donemde bu amasîz barışcılara onur, şeref, haysiyet kelimelerini öğretememiş

*Tamamen duygusal nedenlerle yolsuzlugu, rüşveti destekleyenlerin bu kadar alçalmalari acî. Cocukları ileride bu onursuzluklarını okuyacak

*Tarafta ûç ayda bir maaş alanların, gecikme olmadan, 5 katı maaşla yeni gazetelerinde sahiplerinin sesi olmaları anlasıliyor.