BIST 9.916
DOLAR 32,44
EURO 34,74
ALTIN 2.438,67
HABER /  MEDYA

Baransu da artık internet medyasında

"Gazeteciliğin temel ilkelerinden taviz vermeden, hayatın her alanından haberler aktarmak üzere, yeni bir döneme merhaba diyoruz" diyen Baransu internet medyasına atım attı.

Abone ol

GAZETECİLER.COM - Taraf Gazetesi yazarı Mehmet Baransu, bir süredir hazırlığını sürdürdüğü internet sitesini açtı.

Yeni Dönem isimli sitenin ilk gününde bir açılış yazısı kaleme alan Baransu, "Taraf gazetesi şapkamızın yanına, internet medyası şapkamızı da takarak yeni ufuklara rotamızı çeviriyoruz" dedi ve "Gazeteciliğin temel ilkelerinden taviz vermeden, hayatın her alanından haberler aktarmak üzere, yeni bir döneme merhaba diyoruz" yazdı.

İşte Baransu'nun Genel Yayın Yönetmeni ünvanını taşıdığı sitenin ilk yazısından çarpıcı bölümler:



GEÇ KALDIK FARKINDAYIZ

"Başlangıçlar zordur. Sancılı, sıkıntılı. Okurla buluşmak, tanışmak, merhabalaşmak. Geç de olsa... Biraz geç kaldık, farkındayız. İnternetin, teknolojinin hayatımızın her alanına girdiği... Haberin saniyelerle okurla buluştuğu mecradayız. Bu zor yolda, geç kalmanın mahcubiyetiyle, yaklaşık üç aydır, yeni bir dönemin kapılarını aralamaya çalıştık.

VİRA BİSMİLLAH DİYORUZ

Küçük bir ekiple, baskıların sağnak sağnak üzerimize yağdığı bu günlerde, beğeneceğinizi ümit ettiğimiz yenidonem.com sitesiyle, artık sizlerin bilgisayarlarına, telefonlarına misafir olmak istiyoruz. Dertleşmek, derdinize ortak olmak, sizlerle beraber yürümek, büyümek ve yaşlanmak üzere,vira Bismillah diyoruz. Eksiklerimizin farkındayız. Küçük bir ekip olmanın tüm eksikliğine rağmen, sadece sizin sesiniz olma adına, artık biz de buradayız.

GAZETECİLİĞİN İLKELERİNDEN TAVİZ VERMEDEN...

Taraf gazetesi şapkamızın yanına, internet medyası şapkamızı da takarak yeni ufuklara rotamızı çeviriyoruz
. Birilerini daha yayın hayatına başlamadan rahatsız ettiğimizin farkındayız. Hayatın her alanının kirlendiği, kirliliğin geçer akçe olduğu bir dönemde, kirlenenlerin hakkımızda söylediklerine aldırış etmeden, kirlenmeden yürümek, yolumuza devam etmek istiyoruz. Gazeteciliğin temel ilkelerinden taviz vermeden, hayatın her alanından haberler aktarmak üzere, yeni bir döneme merhaba diyoruz.

Siteye buradan girebilirsiniz.