BIST 9.525
DOLAR 32,57
EURO 34,76
ALTIN 2.489,15
HABER /  DÜNYA

BARAKADA YANGIN ÖLÜM GETİRDİ

Küçükçekmece’de bir barakada çıkan yangında bir kişi hayatını kaybetti.<br/>Edinilen bilgilere göre, Yarımburgaz Mahallesi İstanbul Caddesi ...

Abone ol

Küçükçekmece’de bir barakada çıkan yangında bir kişi hayatını kaybetti.
Edinilen bilgilere göre, Yarımburgaz Mahallesi İstanbul Caddesi 2420 Sokak’ta saat 07.00 sıralarında, Himmet Özgül’ün (54) tek başına yaşadığı barakada çıkan yangın kısa sürede büyüdü. Çevredeki vatandaşları ihbarı üzerine olay yerine polis ve itfaiye geldi. Yangını söndürmek için barakaya giren itfaiye ekipleri, Himmet Özgül’ün cesediyle karşılaştı. Özgül’ün cesedi, Mehmet Akif Ersoy Kalp ve Damar Cerrahisi Eğitim ve Araştırma Hastanesi morguna kaldırıldı. Sobadan çıktığı tahmin edilen yangında hayatını kaybeden Özgül’ün hurdacılık yaptığı ve barakada tek başına yaşadığı öğrenildi.
Görgü şahidi Ali Özel, "Olay sabah saatlerinde gerçekleşti. Soba yanıyordu. 5.30 civarlarındaydı. Biz dışarı çıktı o sırada baktık dumanlar çıkıyor. Arkadaşlarla beraber içeri girdik. Kapıyı açmaya çalıştık ama açılmadı. Tüp patlayınca hepimiz kendimizi dışarı attık. Polis geldi. Ceset yerdeydi. İncelemelerde bulundu. Ailesi ve çocukları geldi. Cesedi hastaneye götürdüler. Biz de gördüklerimizi anlattık. Kimseye zararı olmayan kendi halinde biriydi" dedi.