BIST 10.173
DOLAR 32,27
EURO 34,95
ALTIN 2.441,31
HABER /  GÜNCEL

Bankacı kadın hesapları boşalttı

Bankacı kadın 7 ayrı müşterisinin hesabını öyle bir boşalttıki, müşteriler çekecek para bulamadı.

Abone ol

Antalya'da çalıştığı banka şubesinde 7 ayrı müşterinin hesabından 545 bin YTL'yi bir arkadaşının hesabına aktaran Sevgi Ç., tutuklandı.

Olay bir bankanın merkez şubesinde müşteri temsilcisi olarak çalışan Sevgi Ç.'nin bir müşterisinin, kendi hesabından para çekmek istemesi üzerine ortaya çıktı. Sevgi Ç. bir kaç gün oyaladığı müşterisine, “Ben bir hata yaptım. Çok ihtiyacım vardı ve hesabınızdaki parayı kullandım. Ama bana müsade ederseniz paranızı bir kaç gün içinde ödeyeceğim” dedi.

7 AYRI MÜŞTERİDEN 545 BİN YTL

Ancak hesabından 230 bin YTL çekilen müşteri avukatı aracılığıyla önce bankaya ardından da polise şikayette bulundu. Bankanın görevlendirdiği müfettişler Sevgi Ç.'nin toplam 7 ayrı müşterisinin hesaplarından 545 bin YTL aldığını ve paraları bir erkek arkadaşının hesabına aktardığını belirledi.

TUTUKLANDI

Kaçakcılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü Mali Suçlar Büro Amirliği ekipleri önceki akşam genç bankacının Meltem Mahallesi'ndeki evine baskın düzenledi. Gözaltına alınan Sevgi Ç. çıkarıldığı mahkemece tutuklanarak cezaevine konuldu.

Polis, paralarda birlikte kayıplara karışan bankacı kadının erkek arkadaşını arıyor.