BIST 10.061
DOLAR 32,39
EURO 34,80
ALTIN 2.431,92
HABER /  GÜNCEL

Balo dönüşü feci kaza: 1 ölü, 4 yaralı

Bursa’nın İznik ilçesinde, mezuniyet balosundan dönen gençler kaza yaparken, bir kişi hayatını kaybetti, 4 kişi yaralandı. <br/>Gece 01.00 s...

Abone ol

Bursa’nın İznik ilçesinde, mezuniyet balosundan dönen gençler kaza yaparken, bir kişi hayatını kaybetti, 4 kişi yaralandı.
Gece 01.00 sularında, İznik Anadolu Lisesi’nin DSİ sosyal tesislerindeki mezuniyet balosundan dönen lise öğrencisi A.Ö’nün (17) kullandığı 16 FCB 97 plakalı otomobil, Sarı Evler diye anılan bölgede, aşırı sürat sebebiyle kontrolden çıkarak yol kenarındaki zeytinliğe savruldu. Önce zeytin ağacına, daha sonra yol kenarındaki direğe çarptığı belirtilen otomobilde bulunan Hamit Dönmez (19), ağır yaralı olarak kaldırıldığı İznik Devlet Hastanesi’nde hayatını kaybetti. Yaralanan A.Ö. (17), M.H. (18), O.G. (20) ve E.H. (17) ise, aynı hastanedeki ilk müdahalenin ardından Bursa’ya sevk edildi.
Oğullarının eve dönmesini beklerken acı haberle yıkılan baba Kerim Dönmez ile CHP’den belediye meclisi üyesi olan anne Meral Dönmez sinir krizi geçirdi. Hamit Dönmez’in cenazesi, ikindi namazını müteakip İznik’te defnedilecek.
(İHA)