BIST 10.096
DOLAR 32,38
EURO 34,74
ALTIN 2.407,52
HABER /  GÜNCEL

Balıkesir hava durumu çok yoğun kar uyarısı

BALIKESİR hava durumu için meteoroloji uyardı. Balıkesir'de 13.12.2016 salı günü yoğun kar yağışı var. Peki okullar tatil mi Balıkesir hava durumu hakkında valiliğin açıklaması var mı?

Abone ol

BALIKESİR hava durumu raporuna göre yoğun kar yağışı bugün 13.12.2016 günü etkili olmaya başlayacak. Çarşamba günü duracak kar yağışı 15.12.2016 perşembe günü Balıkesir'de okulların tatil ihtimalini gündeme getirecek kadar yoğun olacak.

Meteorolojinin sitesinde yer alan uyarıda kar yağışı beklenen iller Bursa, Balıkesir, Kocaeli, Düzce, Bolu, Zonguldak, Bartın, Karabük, Kastamonu ve Sinop olarak duyuruldu. Bu illerde kuvvetli kar yağışı etkili olacak ve kent merkezlerinde 10 – 20 cm, yüksek kesimlerde ise 20 -50 cm arasında kar örtüsü bırakacak.

BALIKESİR HAVA DURUMU OKULLAR TATİL Mİ?

BALIKESİR hava durumu raporuna göre salı günü başlayan kar yağışı asıl etkisini perşembe ve cuma günü gösterecek. Kar yağışı sebebiyle okulların tatil olma ihtimali bulunuyor. Buna Balıkesir Valiliği kar yağışına bakarak karar verecek.

HAVA SICAKLIĞI ÇOK DÜŞECEK

Türkiye'yi salı gününden itibaren etkisi altına alacak yeni soğuk hava dalgası ile sıcaklıklar çok düşecek. Kuzeybatı kesimlerden başlayarak sıcaklık mevsim normallerinin de altına inecek. Haliyle don olayları görülecek.