BIST 10.740
DOLAR 32,22
EURO 35,03
ALTIN 2.501,47
HABER /  GÜNCEL

Baldızına bıçak zoruyla tecavüz etti

Ablasını ziyarete gelen genç kız eniştesinin tecavüzüne uğradı. Korkunç gerçek kızın hamile kalması ile anlaşıldı

Abone ol

Erzurum'da baldızına boğazına bıçak dayayarak tehditle tecavüz etmekten tutuksuz yargılanan şahıs, 15 yıl hapis cezasına çarptırıldı.

BOĞAZINA EKMEK BIÇAĞI DAYAYIP TECAVÜZ ETTİ

İddiaya göre, 5 Aralık 2007 günü Palandöken semtinde oturan ablası H.T.'yi ziyarete giden 16 yaşındaki A.A., kapı zilini çaldığında eniştesi Musa K. (38) tarafından karşılanarak içeri alındı. Musa K., evde kimsenin olmamasından faydalanarak baldızı A.A'nın boğazına ekmek bıçağını dayayıp yere yatırdıktan sonra tecavüz etti. 

HAMİLE KALDI

Tecavüz olayını öldürülme korkusu yüzünden ailesine anlatamayan A.A.'nın 2008 yılı Nisan ayında hamile olduğu ortaya çıktı. Bunun üzerine genç kız, ailesine 'Eniştem tecavüz etti' itirafında bulundu.

KABUL ETMEDİ

Ailenin şikayeti üzerine gözaltına alınan ve tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakılan Musa K. hakkında Erzurum 1. Ağır Ceza Mahkemesi'nde 10-15 yıl arasında hapis cezası istemi ile dava açıldı. Suçlamaları sorgulamada kabul etmeyen Musa K., "Tecavüz etmedim, bana iftira atıyor. Ben evde kanepede uyuduğum sırada gözlerimi açtığımda baldızımın yanında yattığını görünce kendisine sinirlenerek yanımdan uzaklaştırdım. Suçsuzum, iftira atıyor" dedi.

Mahkeme heyeti, tutuksuz yargılanan sanığı nitelikli cinsel istismar ve hürriyeti tehdit suçlarından 15 yıl hapis cezasına çarptırdı. Mahkeme, Musa K. hakkında yakalama kararı vererek, hakkında gıyabi tevkif müzekkeresi çıkardı.

16 YAŞINDAKİ LİSELİ KIZA
6 KİŞİ TECAVÜZ ETTİ... DİĞER SAYFADA[PAGE]
16 YAŞINDAKİ KIZA TECAVÜZ

NEVŞEHİR’de 16 yaşındaki lise öğrencisi F.C.M'ye tecavüz ettikleri iddiasıyla polis tarafından gözaltına alınan 6 kişiden 3’ü, çıkartıldığı mahkeme tarafından tutuklandı.

İddiaya göre, lise öğrencisi F.C.M. bir yıl önce arkadaş olduğu E.C.'nin tecavüzüne uğradı. Bunalıma girerek evden kaçan F.C.M. geçen hafta E.C. tarafından Nar Beldesi'ndeki bir bağ evine götürülerek yine tecavüze uğradı.

Ardından başka şüphelilerin tecavüz edip okula getirip bıraktığı F.C.M, sınıfa girdikten bir süre sonra fenalaştı.

6 KİŞİ GÖZALTINA ALINDI

Okul yöneticileri tarafından getirildiği İ.Şevki Atasagun Nevşehir Devlet Hastanesi Acil Servisi’nde tedavi altına alındı. Yapılan muayene sonrasında tecavüze uğradığı belirlenen F.C.M, başından geçenleri Emniyet Müdürlüğü Çocuk Şubesinde anlatması üzerine, M.A, A.Ö, A.Y, N.A., E.C. ve S.A. polis tarafından yakalanarak gözaltına alındı.

Lise öğrencisine tecavüz ettikleri iddiasıyla dün gözaltına alınan 6 şüpheli sorgulamalarının ardından mahkemeye sevk edildi. Mahkeme, A.Ö. N.A. ve E.C.’nin tutuklanmasına karar verirken, diğer 3 kişi tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı.

YÜZÜ KAN İÇİNDEYDİ... KADIN GARSONUN
KÖTÜ SONU... DİĞER SAYFADA...[PAGE]
KADIN GARSON EVİNDE ÖLÜ BULUNDU

AYDIN’ın Nazilli İlçesi’nde, 32 yaşındaki Şükran Yener, yalnız yaşadığı evinde ölü bulundu. Yüzü kanlar içindeki Yener'in kesin ölüm nedeninin tespiti için otopsi yapılacağı bildirildi.

30266_53748_05012013125545_3.jpg '155 Polis İmdat' ihbar hattını arayan bir kişi, Cumhuriyet Mahallesi, Zeybek Apartmanı’nın 3'üncü katında oturan Şükran Yener'den uzun süreden bu yana haber alamadıklarını bildirdi. İhbar üzerine eve gelen polis ekipleri, ışıkların yanmasına rağmen evin kapısını açan olmaması üzerine şüphelenip, çilingir çağırdı.

YÜZÜ KAN İÇİNDEYDİ

Çilingir yardımıyla eve giren polis ekipleri, bir barda garson olarak çalışan Yener’i, yerde yüz üstü kanlar içinde yatarken buldu. Sağlık ekiplerinin yaptığı incelemede, yüzü kanlar içindeki genç kadının öldüğü anlaşıldı. Polis, evin giriş kapısında da 2 ayrı yerde kan izine rastladı. Yener’in 3 gün önce ölodüğü değerlendirilirken cesedi, polis ve savcının olay yerindeki incelemesi ardından kesin ölüm nedeninin tespiti için İzmir Adli Tıp Kurumu Morgu'na kaldırıldı.

EVLİ SEVGİLİSİ ARANIYOR

Polisin, daha önce barlarda garson olarak çalışan Yener’in, bir süre birlikte olduğu, 2 çocuk babası, minibüs tamircisi, 40 yaşındaki İsmail Göbel'i ifadesine başvurmak üzere aradığı bildirildi. Yener’in evlilik hayali kurduğu Göbel’den bir süre önce kendisine şiddet uyguladığı için şikayetçi olduğu ifade edildi.

Komşuları, 5 ay önce apartmanlarına taşınan Yener’i en son 10 gün önce evinin önünde kolunda iki kişiyle taksiden inerken gördüklerini belirterek, "Birlikte yaşadığı biri vardı. O da yaklaşık 3 aydır gelmiyor. En son gördüğümüzde, genç kadınla ayrıldıklarının söylemişti" dedi. Polis, olayla ilgili soruşturmanın sürdüğünü bildirdi.