BIST 10.159
DOLAR 32,36
EURO 34,71
ALTIN 2.395,01
HABER /  GÜNCEL  /  EMLAK

Balance Gayrimenkul ilk projesi geliyor!

Balance Gayrimenkul ilk projesi için Güneşli Basın Express Yolu'nu seçti.

Abone ol

Balance Gayrimenkul ilk projesi için Güneşli Basın Express Yolu'nu seçti. Adını denge anlamına gelen Balance'tan alan proje plaza, cadde ve ev ofis ile mağazalardan oluşuyor.

1989'da Gaziantep'te kurduğu Şölen firmasıyla çeyrek asırda önemli başarılara imza atan Çoban ailesi, Balance Gayrimenkul şirketiyle inşaat sektörüne giriş yaptı. İstanbul'daki Balance Güneşli projesiyle sektöre adım atan Balance Gayrimenkul, projenin detaylarını düzenlenen toplantıyla açıkladı. Plaza ofis, cadde ofis, ev ofis, loft ofis ve mağazalardan oluşan Balance Güneşli, Basın Express Yolu'nda iş merkezleri ve havaalanlarına yakınlığıyla dikkat çekiyor. 17 dönüm arazi üzerine yapılacak olan Balance Güneşli'nin toplam inşaat alanı 83 bin metrekare olacak. 2014 yılı içinde, birinci etabın yanında bulunan 16 dönümlük arazi de projeye dahil edilerek, ikinci etap çalışmaları başlayacak. Şölen Gıda'nın Yönetim Kurulu Başkanı da olan Balance Gayrimenkul Yönetim Kurulu Başkanı İsmail Çoban, "Bugüne kadar iş dünyasında elde ettiğimiz güvenilirlik ve istikrardan güç alarak bu işe giriştik. İnşaat işimizde de kaliteden taviz vermeden, adımıza yakışır bir çizgi tutturacağız. Balance Gayrimenkul, bu alandaki iddiasını Güneşli'de çok net bir şekilde ortaya koyacak" dedi.

METREKARESİ 5 BİN 360 TL

118 plaza ve cadde ofis, 140 ev ve loft ofisin yanı sıra 43 mağazanın yer aldığı proje, toplam 301 bağımsız bölümden oluşuyor. Projede cadde ofisler 40 ila 258 metrekare, plaza ve cadde ofisler 159 ila bin 692 metrekare, ev ve loft ofisler ise 76 ila 178 metrekare arasında değişiyor. Ofis ve konutların metrekare fiyatı ise 5 bin 360 TL'den başlıyor, 6 bin 300 TL'ye kadar yükseliyor.

TESLİMLER 2015'TE

Ofislerin dışında da iş performansını artırmak için sosyal olanaklarla her türlü detayın düşünüldüğü projede, fitness, pilates, sauna, buhar odaları, müzik odası, çocuk oyun alanı, cep sinemasının yanı sıra parti ve hobi alanları da yer alıyor. Projenin teslimleri ise 2015 yılının son çeyreğinde gerçekleştirilecek.