BIST 10.173
DOLAR 32,30
EURO 34,99
ALTIN 2.447,44
HABER /  POLİTİKA  /  AK PARTİ

Bakan Yıldırım twitter'da neden yok?

Ulaştırma Bakanı Binali Yıldırım, neden twitter kullanmadığını bakın nasıl açıkladı...

Abone ol

Ulaştırma Bakanı Binali Yıldırım, TBMM Başkanı Cemil Çiçek’in makamında gerçekleşen, Cumhurbaşkanı Abdullah Gül ve Başbakan Erdoğan’ın da katıldığı kahvaltıdan ayrılırken gazetecilerin sorularını yanıtladı.

Yıldırım, bir gazetecinin, “Her yerde varsınız ama Twitter’da yoksunuz diye eleştiriliyorsunuz” hatırlatması üzerine, “Twitter önemli bir konu ve bakanlık danışmalarıyla, basın müşavirleriyle yürütülecek bir iş değil. Başına oturup bizatihi ilgileneceksiniz. Buraya 3-4 saat ayırırsak memleketin yolu kalır, işi kalır. Vatandaş mağdur olur. Önemli olan Twitter ile uğraşacakların yollarını açalım. Twitter yolu da iletişim altyapısını yaparsan açılır. Yoksa nerede gezinecekler?” diye konuştu.

BAKAN YILDIRIM KONUYA HAKİM!

“TTnet ile ilgili bazı sıkıntılar yaşandığı ifade ediliyor. Size ulaştı mı? Sorun yaşayanlar Twitter’da örgütleniyor” sorusunu da Yıldırım, “Türkiye de bu konuda dünya liderliğine gidiyor. Facebook’ta birinciyiz. Twitter’da 8 milyonu aştık. Bu konu bana intikal etmedi ama şimdi etmiş oldu. Gereğini yaparız” yanıtını verdi.

BAKANDAN HAKLI GEREKÇE

“Sosyal paylaşım sitelerine ilişkin her şeyi biliyorsunuz ama kullanmıyorsunuz” sözleri üzerine Yıldırım, “Başkasının sizin adınıza vereceği cevaplar sizin olmaz. Burada öyle bir kelime yazar ki başka yorumlanır. Ondan sonra üzülürsünüz” dedi.