BIST 10.046
DOLAR 32,30
EURO 34,64
ALTIN 2.410,45
HABER /  DÜNYA

Bakan ’ya sabır’ çekti

Gençlik ve Spor Bakanı Suat Kılıç, AK Parti Gençlik Kollarının Ramazan ayında sürücülerin nezaketli olmasına dikkat çekmek için başlattığı “...

Abone ol

Gençlik ve Spor Bakanı Suat Kılıç, AK Parti Gençlik Kollarının Ramazan ayında sürücülerin nezaketli olmasına dikkat çekmek için başlattığı “El freni değil, ya sabır çek” kampanyası kapsamında direksiyon başına geçti.
Ramazan ayında sürücülerin sinirlerinin gergin olunduğu ve böyle durumlarda sabırlı olunması gerektiğine dikkat çekmek için başlatılan “El freni değil; ya sabır çek” kampanyasına Bakan Suat kılıç destek verdi. Bakan Kılıç, Adıyaman Valiliği’nin önünde bindiği aracı belediyeye kadar sürdü. Atatürk Caddesi üzerinde karşıdan karşıya geçmek isteyen yayalara yol verdi. Bakan Kılıç, kendisini görüntüleyen gazeteciler aracın altında ezilmemeleri uyarısında bulundu. Bakan Kılıç, yayalara ise “Hop nereye kırmızı yanıyor” dedi.
Adıyaman Valisi Mahmut Demirtaş’ın makamında valilik şeref defterini imzalayan Bakan Suat Kılıç, burada yaptığı açıklamada Adıyaman’a yapılan hizmetlerden bahsetti. Ziyaret sonunda Bakan Kılıç’a çeşitli hediyeler ve forma takdim edildi. AK Parti Grup Başkanvekili Ahmet Aydın, Milletvekilleri Murtaza Yetiş, Mehmet Erdoğan, Salih Fırat, Mehmet Metiner, Belediye Başkanı Necip Büyükaslan ve kurum müdürleri ziyaretti hazır bulundu.
(İHA)