BIST 10.644
DOLAR 32,20
EURO 35,01
ALTIN 2.500,70
HABER /  DÜNYA

Bakan Kılıç, iş dünyasından olimpiyat desteği istedi

Gençlik ve Spor Bakanı Suat Kılıç, İstanbul’un 2020 Yaz Olimpiyat ve Paralimpik Oyunları’na adaylığı kapsamında, iş dünyasının temsilcileriy...

Abone ol

Gençlik ve Spor Bakanı Suat Kılıç, İstanbul’un 2020 Yaz Olimpiyat ve Paralimpik Oyunları’na adaylığı kapsamında, iş dünyasının temsilcileriyle bir araya geldi.
Gençlik ve Spor Bakanı Suat Kılıç, Conrad Otel’de yapılan toplantıda, olimpiyatlar öncesinde İstanbul’un arkasında çok kuvvetli bir hükümet desteği olduğuna dikkat çekti. Bakın Kılıç, "Gelinen nokta itibarıyla bir hayli iyi durumda bulunuyoruz. Bugünkü toplantımız bir sponsorluk arayışı değil. Sizin insan kaynaklarınıza ve iş ilişkilerinize olan ihtiyacımızı ifade etmek üzere gerçekleşen bir toplantıdır” diye konuştu.
Türkiye’de bu yaz yapılacak 17. Akdeniz Oyunları ve FIFA 20 Yaş Altı Dünya Kupası yapılacağını vurgulayan Bakan Kılıç, "Olimpiyat yolundaki motivasyonunuz tam. Bu yoğun ve karmaşık süreçte iş dünyasının moral desteğini istiyoruz. İş dünyasının sağlayabileceği ikili ilişkiler boyutundan kurabilecekleri ilişkilere dayalı desteklerini istiyoruz. Her şeyden evvel Türk özel sektörünün 2020 Yaz Olimpiyat ve Paralimpik Oyunları’nı ne kadar istediğini, bütün dünyaya her zeminde ilan etmelerini ve bu taahhüdün arkasında durmasını istiyoruz” dedi.
(İHA)