BIST 9.773
DOLAR 32,58
EURO 35,03
ALTIN 2.456,84
HABER /  GÜNCEL

Bakan, gazetecileri az daha eziyordu

Tarım ve Köyişleri Bakanı Mehdi Eker'in bindiği traktör kazayla hareket edince, traktörün önündeki gazeteciler panik yaşadı

Abone ol

Tarım ve Köyişleri Bakanı Mehmet Mehdi Eker, TÜYAP Avrasya Tarım ve Gıda Teknolojileri Fuarı'nda traktör kullandı. Eker'in ayağını aniden debriyajdan çekmesiyle birlikte hareket eden traktör, basın mensuplarına korkulu anlar yaşattı. Bakan Eker de bir süre olayın şaşkınlığını yaşadı.


TÜYAP Avrasya Tarım ve Gıda Teknolojileri Fuarı'na katılan Tarım ve Köyişleri Bakanı Mehmet Mehdi Eker, piyasaya yeni çıkan bir traktörü kullandı. Traktörü çalıştıran Bakan Eker, korna çaldı. Basın mensupları da Eker'in traktöre binmesine ilgi gösterdi. Bu arada, Eker'in ayağını aniden debriyajdan çekmesiyle birlikte traktör hareket etti. Basın mensupları da üzerlerine gelen traktörü fark edince panik yaşadı. Frene basarak traktörü durduran Eker, bir süre olayın şaşkınlığını yaşadı.

Basın mensuplarının Antalya'daki sel felaketine ilişkin sorusunu cevaplayan Eker, "Bana intikal eden büyük bir hasar yok. Sadece bazı seralarda hasar oluşmuş. Biliyorsunuz; tarım sigortası uygulaması getirdik. Bunun yüzde 50'sini biz karşılıyoruz. Bunun için çiftçilere sigorta yaptırmalarını tavsiye ediyorum." şeklinde konuştu.