BIST 9.080
DOLAR 32,33
EURO 35,08
ALTIN 2.306,14
HABER /  DÜNYA

Bakan Çelik nikah şahidi oldu

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Faruk Çelik, eski danışmanlarından olan Yalova KOSGEB Müdürü Hakan Ulusu’nun düğün töreninde nikah şahitli...

Abone ol

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Faruk Çelik, eski danışmanlarından olan Yalova KOSGEB Müdürü Hakan Ulusu’nun düğün töreninde nikah şahitliği yaptı.
Bir dönem Bakan Faruk Çelik’in danışmanı olarak görev yapan Yalova KOSGEB Müdürü Hakan Ulusu evlendi. Seda ve Hakan Ulusu çiftinin düğün töreni Bursa’nın Orhangazi ilçesinde Alemdar Düğün Salonu’nda yapıldı. Düğün törenine katılan ve davetlilerle sohbet eden Çelik, Seda ve Hakan Ulusu çiftinin nikah şahitliğini de yaptı. Orhangazi Belediye Başkanı İsmail Tartar’ın kıydığı nikaha, Çelik ile birlikte AK Parti Bursa Milletvekilleri İsmail Aydın, Tülin Erkal Kara, İsmet Su, Orhangazi Kaymakamı Mustafa Selman Yurdaer ve KOSGEB Başkan Yardımcısı Metin Şatır da şahitlik etti. Nikah töreninde konuşan Bakan Çelik, Işık ve Ulusu ailelerini tebrik etti. Düğün töreni olan Hakan Ulusu ile uzun yıllar yürüdüğünü söyleyen Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Faruk Çelik, “Şimdi hayatın zor tarafı başlıyor. Nedir bu, birlikte şimdi karar alacaksınız, birlikte gideceksiniz. Bugüne kadar hiç alışık olmadığınız bir tabloyla Seda’yla birlikte karşı karşıyasınız. Tabi hayatın zorlukları var, çileleri var. Mutlulukları var mutlu anları var. Biz temenni ederiz ki her anınız bu an gibi olsun. Ve Allah’tan uzun ömürler temenni ediyoruz. Sağlık içerisinde huzur içerisinde hayırlı evlatlarla geleceğe koşmanızı Allah’tan Rabbimizden diliyoruz” dedi.
Nikah sonrasında Seda ve Hakan çiftine evlilik cüzdanlarını Bakan Çelik verdi. Evlilik cüzdanının önemli olduğunu söyleyen Bakan Çelik, “Birlikte alın birlikte muhafaza edin ve saygı içerisinde aile hayatınızı sürdürün temennisinde bulunuyoruz. Sağlam bir nikah oldu, sağlam şahitlerle. İnşallah sapasağlam devam edersiniz” dedi.
Davetlilerin, “çocukları söylemediniz” uyarısına karşı Çelik, ‘Onlar biliyorlar’ diyerek cevap verdi. Bakan Çelik ve beraberindeki heyet nikah töreninden sonra Orhangazi’den ayrıldı.
(İHA)