BIST 10.269
DOLAR 32,28
EURO 34,83
ALTIN 2.433,35
HABER /  DÜNYA

Bakan Bayraktar’tan, Gezi’cilere gönderme

Çevre ve Şehircilik Bakanı Erdoğan Bayraktar, “Türkiye kendi özüne, kendi köküne, kendi ruhuna uygun olarak büyümesin diye 2 tane ağaç taşın...

Abone ol

Çevre ve Şehircilik Bakanı Erdoğan Bayraktar, “Türkiye kendi özüne, kendi köküne, kendi ruhuna uygun olarak büyümesin diye 2 tane ağaç taşınacak diye fırtına kopardılar” dedi.
Çevre ve Şehircilik Bakanı Erdoğan Bayraktar, Karadenizliler Kültür ve Dayanışma Derneği’nin (KAR-DER) iftar yemeğine katıldı. AK Parti’nin 10 buçuk yıldır iktidarda olduğunu belirten Bayraktar, 10 buçuk yıldır söylemlerinin istikrar, vatan, bayrak ve 76 milyon insanın kardeşliği üzerine olduğunu söyledi. Türkiye’nin ekonomisini 3 kat büyüttüklerini dile getiren bakan Bayraktar, “IMF’ye olan borcumuzu sıfırladık, 3. Boğaz köprümüzün temelini attık, İstanbul’da dünyanın en büyük hava alanlarından birinin temelini attık, Türkiye Mayıs ayında dış yatırımlar bakımından tavan yaptı ama hemen arkasından en ufak bir meselede, 2 tane ağacın taşınması olayında büyük bir fırtına kopardılar. Bunu Türkiye kendi özüne, kendi köküne, kendi ruhuna uygun olarak büyümesin diye yaptılar. Bu düşmanlığı yaparken içerdekileri de kullandılar ama Allah’ın izniyle bizim partimizi millet kurdu, bizim partimiz milletin ta kendisi bunun için biz milletle hemhal oluyoruz, milletin dertleriyle dertleniyoruz, ufak tefek problem ve eksiklerimiz var ama fotoğrafın büyüğü nedir, artık dünya Türkiye’ye gıpta ediyor, mazlum milletler, garip milletler ve 1 buçuk milyarlık İslam Dünya’sı gözünü dikmiş Türkiye’ye bakıyor. Türkiye kalkınsın da biz zulümden kurtulalım diye bekliyorlar” diye konuştu.
Myanmar’da, Afganistan’da, Suriye’de, Filistin’de, Afrika’daki ezilen Müslümanların her zaman yanlarında olduklarını söyleyen Bayraktar, onların dualarının da kendileriyle olduğunu bildiğini ifade etti. Türk milletinin kendisinden olanı bildiğini, başkalarının milleti sadece vergi almak için, sadece askere almak için, sadece itip kalkmak için gördüğünü belirten bakan Bayraktar, “Biz millete, millet bize sahip olmaya devam edecek, birlikte ülkemizi kalkındırmaya, büyütmeye devam edeceğiz” dedi.