BIST 9.916
DOLAR 32,44
EURO 34,74
ALTIN 2.438,67
HABER /  DÜNYA

Bakan, başkanlık çalışmalarına başladı

Adalet Bakanı Sadullah Ergin, başkanlık çalışmalarına start verirken, Başbakan Yardımcısı Beşir Atalay da kendisini Hataylılara emanet etti....

Abone ol

Adalet Bakanı Sadullah Ergin, başkanlık çalışmalarına start verirken, Başbakan Yardımcısı Beşir Atalay da kendisini Hataylılara emanet etti.
Hatay Büyükşehir Belediye Başkanlığı’na aday olan Adalet Bakanı Sadullah Ergin, beraberinde Başbakan Yardımcısı Beşir Atalay, Ulaştırma Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Binali Yıldırım ile AK Parti Hatay il binası önüne gelerek halka hitap etti.
Coşkuyla karşılanan Atalay ve bakanlar, parti binası önünde halkı selamdı. Selamlamadan sonra konuşan Bakan Binali Yıldırım, "Sadullah Ergin kabine arkadaşım, Hatay’ın belediye başkanlığına resmen aday oldu. Kendi doğduğu, büyüdüğü memleketine aday olarak tüm Hatay’a hizmet edecek. Bizler kilometrelerce laf yapıp bir arpa boyu kadar hizmet yapamayanlardan olmadık, olmayacağız" dedi.
Hatay Büyükşehir Belediye Başkan Adayı, Adalet Bakanı Sadullah Ergin ise yaptığı konuşmada, "Hatay için temellerimizi sağlam atacağım. Sizlere söz veriyorum Hatay Türkiye’nin ilk 5 şehri arasına girecek. Hatay’ı sizlerle beraber zirveye taşıyacağız. Şu andan itibaren kutlu yürüyüşümüz başlamıştır. Dur durak yok. Gece gündüz demeden kapı kapı dolaşıp inşallah bu şehre hizmet belediyeciliğinin mührünü vurmak için çetin bir yolculuğa çıkıyoruz" diye konuştu.

"ONU SİZE EMANET ETMEYE GELDİK"
Başbakan Yardımcısı Beşir Atalay ise, Hataylıların bayramını paylaşmaya geldiklerini ifade ederek, "Sadullah bey sizlerin evladı ama bizler size onu emanet etmeye geldik. Hatay çok şanslı illerimizden biri. Biz en başarılı bakanlarımızdan birini Hatay’a gönderiyoruz. AK Parti yeni atılımlar yapan bir parti. Bizde bu anlamda birçok adımlar atıldı. Yerel yönetimlerde başarılı arkadaşlarımıza da ihtiyacımız var ve Sadullah beyi Hatay’ı uygun görerek git orayı Türkiye’nin en iyi illeri arasına getir diye gönderiyoruz. Türkiye’yi imar eden en iyi bakanlarımızdan biri olan Ulaştırma Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Binali Yıldırım’ı da gelecek hafta İzmir’e uğurlayacağız, oraya götüreceğiz" şeklinde konuştu.
Konuşmaların ardından Başbakan Yardımcısı Atalay, Bakanlar Yıldırım ve Ergin, birlikte halkı selamladılar.
(İHA)