BIST 10.199
DOLAR 32,19
EURO 35,04
ALTIN 2.455,69
HABER /  DÜNYA

Bakan Bağış sokak iftarına katıldı

Avrupa Birliği Bakanı ve Başmüzakereci Egemen Bağış, Bahçelievler’de sokak iftarına katıldı. <br/>Bahçelievler Belediyesi’nin düzenlediği so...

Abone ol

Avrupa Birliği Bakanı ve Başmüzakereci Egemen Bağış, Bahçelievler’de sokak iftarına katıldı.
Bahçelievler Belediyesi’nin düzenlediği sokak iftarına AB Bakanı Egemen Bağış ve Bahçelievler Belediye Başkanı Osman Develioğlu ile çok sayıda vatandaş katıldı. Vatandaşların hayırlı bir ramazan geçirmesi dileğinde bulunan Bağış, "Bugün Suriye’de, Mısır’da, Keşmir’de, Gazze’de maalesef ramazanı sıkıntılarla karşılayan kardeşlerimiz var. Birilerinin Türkiye’de yapmak isteyip başaramadığı maalesef Mısır’da kardeşi kardeşe düşürerek bir huzursuzluk ortaya koydu. Allah onların yardımcısı olsun" diye konuştu.
İngiltere Başbakanının “Aslında hepimiz Recep Tayyip Erdoğan’a özeniyoruz onun gibi olmak istiyoruz onun halkı tarafından sevildiği gibi sevilmek güvenilmek istiyoruz” dediğini ifade eden Bağış, “Türkiye gerçekten farklı bir noktada. Bunu sizler ile birlikte başardık. Türkiye’de hem ekonomik kalkınmayı hem de sosyal kalkınmayı sizlerle başardık” dedi.
İftar sonrası vatandaşlarla sohbet eden AB Bakanı ve Başmüzakereci Egemen Bağış, akşam namazını tadilatta olan Molla Gürani Camii’nin çadır mescidinde kıldı. Bağış daha sonra Bahçelievler’den ayrıldı.
(İHA)