BIST 10.159
DOLAR 32,21
EURO 35,08
ALTIN 2.471,33
HABER /  POLİTİKA

Bahçeliye iki yüzlü dedi

Mustafa Elitaş ve Bahçeli ile iki gündür süren tartışmayı kişilik tartışmasına çevirdi. Elitaş, Bahçeli'yi böyle suçladı;

Abone ol

ZÜBEYİR KINDIRA
İNTERNETHABER

ANKARA- AKP ile MHP arsında süren tartışma kişilik tartışmasına dönüşüyor. AKP Grup Başkanvekili Mustafa Elitaş, MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'ye ‘ya iki yüzlü ya iki ruhlu” diye eleştiri getirdi.

Elitaş, Bahçeli'nin siyasi nezaketinin herkes tarafından bilindiğini ve taktir edildiğini belirterek, ancak partisinin grup toplantılarında yaptığı konuşma ile davranışları arasında ilişki kurmakta zorlandıklarını söyledi. Elitaş, "Sayın Bahçeli ya iki ruhlu ya iki yüzlü. Ya da konuşma metnini başkası hazırlıyor, altı çizilen bölümleri ise yüksek sesle dile getiriyor. Aklımıza şöyle bir şey geliyor Bahçeli hazırlanan metni grup konuşmasına kadar hiç okumuyor" dedi.

Elitaş, Bahçeli'nin Ergün'ün sözlerini çarpıtarak, yaklaşan 29 Mart yerel seçimleri ile ilgili siyaset yapmaya çalıştığını iddia etti ve "Sayın Bahçeli Nihat Ergün arkadaşımızın sözlerini sözlerini acımasızca çarpıtarak Türkiye'nin milli iradesine ters düşen sözler sarf etmiştir. Türkiye coğrafyası üzerinde bazılarının hevesleri olabilir. Terör yandaşları tarafından Türkiye haritası değiştirilerek internet sitesinde yayınlanmış, Bahçeli de bunu kamuoyuna duyurmuştur. Biz diyoruz ki, ulaşamadığınız yer sizin değildir. 81 vilayeti adım adım gezmediğiniz sürece siyaset yapılmaz. Bu bütün siyasilerin görevidir."