BIST 10.677
DOLAR 32,23
EURO 35,06
ALTIN 2.447,41
HABER /  POLİTİKA  /  MHP

Bahçeli'nin rakibi tam gaz çalışıyor

MHP Genel Başkan adayı ve Trabzon Milletvekili Koray Aydın MHP teşkilatlarını gezerek kongrede destek istiyor

Abone ol

MHP Genel Başkan adayı ve Trabzon Milletvekili Koray Aydın, ''Kongremiz öyle bir tarihi süreç içinde yapılıyor ki bu kongrede oy kullanacak delegelerimize tarihi bir görev düştüğü kanaatindeyim'' dedi.

Aydın, MHP Amasya İl Başkanlığı'nı ziyaret ederek 4 Kasım'da yapılacak MHP 10. Olağan Kurultay'ında, kendisine destek istedi.

Burada partililere hitaben konuşan Aydın, şunları kaydetti:

''Partimiz tarihi bir süreçte kurultay yapacaktır. 4 Kasım günü yapılacak olağan kongremiz öyle bir tarihi süreç içinde yapılıyor ki bu kongrede oy kullanacak delegelerimize tarihi bir görev düştüğü kanaatindeyim. Türkiye'nin şu an içinde bulunduğu süreçte çok önemli olayları peş peşe yaşayacağız. Çünkü bu arada 3 tane seçim var. Biri mahalli seçimler, biri cumhurbaşkanlığı seçimi bir de arkasından yapılacak genel seçimler. Bununla da yeni bir siyasal alan şekillenecek, biçimlenecek. Biz bu iki ayaklı yapıyı dikkate alarak 4 Kasım'da yapılacak MHP kongresini önemsiyoruz ve dikkate alıyoruz. Bu arada bir Milliyetçi Hareket Partisi iktidarı çıkara bilir miyiz? Bunun arayışı içindeyiz.''

AK Parti'nin terör örgütü ile masaya oturduğunu ve Oslo'da önüne Türkiye'yi koyarak ülkenin geleceğiyle ilgili pazarlık yaptığını ileri süren Aydın, ''Bu pazarlık deşifre olmasına rağmen, iktidar partisi bunun yaygın olarak konuşulmasını ve halkın neler olup bittiği konusunda fikir sahibi olmasını engellemektedir'' diye konuştu.