BIST 10.269
DOLAR 32,27
EURO 34,83
ALTIN 2.433,84
HABER /  POLİTİKA  /  MHP

Bahçeli'nin en duygusal anları

Püskevit sözleriyle gündeme oturan Bahçeli bu kez çok duygusal sözlerle herkesin dilinde.. İşte MHP liderinin milyonları duygulandıran o sözleri..

Abone ol

İNTERNETHABER- Seçim meydanlarında rakiplerine yönelik sözleriyle siyasetin gündemine oturan MHP lideri Devlet Bahçeli'yi hiç böyle görmediniz.

8 Mayıs'ta İstanbul'da aday tanıtım toplantısında partili kurmaylarına seslenen Bahçeli'nin duygusal konuşması salondaki yüzlerce partili ayağa kaldırdı.

"Gün yine milleyetçilik günüdür" diyen Bahçeli, Fatih Sultan Mehmet'ten Mustafa Kemal'e Sütçü İmam'dan Hasan Tahsin'e örnekler veren Bahçeli, kurmaylarını mücadeleye şöyle çağırdı:

"Tıpkı Bizans'ın fethi gibi 558 yıl sonra tarihi bir fırsat önümüzde duruyor. Türk milletinin sesi olarak, gönülleri fethetmenin zamanı gelmiştir. Gün doğmuş, şafak sökmüştür. Tereddüt göstermeyiniz.Geçmişte size ihtiyaç olan her an da ortaya çıktınız ve bayrağı yükselttiniz.

Söğüt ocağında Ertuğrul Gazi oldunuz, Kosova'da Murat. İstanbul'da Fatih oldunuz, Bizans burçlarında Üç Hilal. Erzurum'da Nene hatun oldunuz, Maraş'ta Sütçü İmam. İzmir'de Hasan Tahsin oldunuz, Ankara'da Mustafa Kemal. Arif Nihat oldunuz al bayrakla dalgalandınız, Necip Fazıl oldunuz Sakarya'yla şaha kalktınız. Erol Güngör oldunuz davamıza taht kurdunuz, Başbuğ oldunuz düştünüz gönlümüze, Şehit oldunuz düştünüz önümüze."

İŞTE BAHÇELİ'NİN YÜZLERCE KİŞİYİ AYAĞA KALDIRAN O KONUŞMASI....