BIST 10.400
DOLAR 32,23
EURO 34,95
ALTIN 2.412,19
HABER /  POLİTİKA  /  MHP

Bahçeli'den Kılıçdaroğlu'na zehir gibi sözler

MHP Genel Başkanı Bahçeli, CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu'nun partisinin meclis grup toplantısında yaptığı konuşmasına ilişkin yaptığı açıklamayı değerlendirdi

Abone ol

Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkanı Devlet Bahçeli "CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun partisinin Meclis Grup Toplantısı'nda sarfettiği" sözlere çok sert cevap verdi. Bahçeli "Kılıçdaroğlu'nun konuşması siyasi nezaket açısından büyük talihsizlik.." dedi.

KILIÇDAROĞLU SIĞ VE PİŞKİN

MHP Lideri Bahçeli "İbret verici siyasi curcuna ve patavatsızlıkla partimizin durduğu yeri, aldığı pozisyonu ve izlediği politikaları hakarete varan ölçülerde eleştirmek bir defa Sayın Kılıçdaroğlu'nun sığ, sığıntı ve sakil zihniyetinin pişkinliğinden başka bir manaya gelmemiştir." dedi.

TALİHSİZ AÇIKLAMA

Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Sayın Kemal Kılıçdaroğlu'nun partimizi hedef alan dünkü Meclis grup konuşması siyasi nezaket ve üslup açısından talihsiz ve tezyif edici ifadelerle doludur.

BOYUNDAN BÜYÜK LAFLAR ETTİ

Milliyetçi Hareket Partisi'nin tercih ettiği milli ve mantıki politikaları iktidar yanaşmalığı olarak değersizleştirmeye çalışan Sayın Kılıçdaroğlu, boyundan ve birikiminden büyük sözlerin altına imza atarak bir kez daha çuvallamıştır.

BÖLÜCÜLÜĞÜN STEPNESİ

Bu iftirayı partimize pervasızca yönelten anamuhalefet lideri, anlaşıldığı kadarıyla bölücülüğün yedeği ve stepnesi olduğunu nedense hatırına getirmemiştir. Yeni diye takdimi yapılan CHP'nin, sözde Kürt sorunu kapsamında AKP'nin çekim alanına kapılarak sarmaş dolaş olması kimin yanaşma veya kimin yalpalama içinde olduğunu esasen herkese göstermiştir. İktidarın ayağına giderek müştereken Türk milleti için tuzaklar kurulmasına heyecan ve iştahla katkı vermek bugüne kadar CHP'yi rahatsız etmemiştir.

BDP'NİN PEŞİNDE UYDU OLDULAR

Kaldı ki bölücülüğün kulvarında soluk soluğa koşmak ve PKK önerilerinin elçiliğini görev kabul etmek yeni CHP'yi huzursuz yapmamıştır. BDP'nin peşine takılarak uydu olmak, AKP ardına düşerek kapı kulu haline gelmek CHP'ye gönül ve destek veren herkesi derin hayal kırıklığına uğratmıştır.