BIST 10.277
DOLAR 32,31
EURO 34,85
ALTIN 2.391,40
HABER /  POLİTİKA  /  MHP

Bahçeli'den İstanbul'da gövde gösterisi

Ülkü Ocakları tarafından düzenlenecek şölene katılacak olan Bahçeli, ülkücülere iktidar çağrısı yapmaya hazırlanıyor.

Abone ol
MHP, İstanbul'da gövde gösterisine hazırlanıyor. Ülkü Ocakları İstanbul İl Teşkilatı tarafından düzenlenen "Millet ve Devlet Bekası İçin Güç Birliği" çağrısını İstanbul'da yapacak olan MHP lideri Bahçeli, gençlik şöleninde katılarak ülkücülere çağrı yapacak.

MHP Lideri Devlet Bahçeli nin ''Millet ve Devlet Bekası İçin Güç Birliği'' çağrısı Ülkü Ocakları'nın İstanbul'da düzenleyeceği toplantıyla kamuoyu duyurulacak. İstanbul'da AK Parti'nin gücünü kırmak için harekete geçen parti yönetimi, 2011 yılındaki seçimler öncesi iyi bir çıkış yapmayı hedefliyor.
İstanbul Ülkü Ocakları İl Başkanlığı'ndan yapılan açıklamada, İstanbul'da düzenlenecek "Güç Birliği Gençlik Şölenine MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'nin yanısıra parti yönetimi ile çok sayıda davetlinin katılacağı belirtilerek, 26 Aralık'ta düzenlenecek şölen için tüm hazırlıkların tamamlandığı kaydedildi.
26 ARALIK MİLAD OLACAK

Ülkü Ocakları İstanbul İl Başkanı Gökmen Kantar MHP Genel Başkanı Devlet Bahçelinin başlattığı seferberlik ilanından sonra 26 Aralık da Abdi İpekçi spor salonunda düzenleyecekleri "Güç Birliği Gençlik Şöleni"yle İstanbul da gövde gösterisi yaparak MHP liderinin gösterdiği tek başına iktidar hedefine bir adım daha yaklaşmayı amaçladıklarını ifade etti. Gökmen, düzenleyecekleri bu şölenin milliyetçi-ülkücü camiada heyecan uyandırdıklarını ayrıca da içinde millet devlet ve insan sevgisi olan herkesin katılması gerektiğini söyledi.