BIST 10.644
DOLAR 32,20
EURO 35,01
ALTIN 2.500,70
HABER /  POLİTİKA

Bahçeliden Erdoğana tepki

MHP lideri Bahçeli'den Başbakan Erdoğan'a PKKile benzetme tepkisi

Abone ol

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ı, MHP'yi PKK'nın uzantılarıyla aynı kefeye koyduğu için eleştirdi.

Samsun Cumhuriyet Meydanı'nda vatandaşlar tarafından "Devletin başına Devlet gelecek" sloganıyla karşılanan MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, Samsun adayları Osman Çakır, Mustafa Yiğit, Hasan Aslan, İbrahim Özyer, Esat Çıplak, Mustafa Keskin, İsmet Çiftci, Sevim Karakullukçu ve Erdem Ünal'a oy istedi.

Bahçeli, meydanda "Ses ulaşmıyor" diye bağıranları, "Birilerinin kışkırtmasıyla bu güzel topluluğu sabote mi etmeye çalışıyorsunuz?" diye fırçalarken, kutlu yürüyüşlerini engellemek isteyenlerle işbirliği içinde olanların ülkücü olamayacağını belirtti.

Bayrak, vatan, Türkiye, onur ve geleceğine sahip çıkmak isteyenlerin MHP'ye "evet" demesi gerektiğini kaydeden Bahçeli, Başbakan Erdoğan'ı, kendilerini PKK'nın uzantılarıyla aynı kefeye koyduğu için eleştirdi. Bahçeli, "Başbakan bir konuşmasında DTP'nin bağımsız adaylarıyla MHP'yi aynı kefeye koymaktadır. 5 bin şehit veren MHP'yi kimse PKK'yla aynı kefeye koyamaz. Bu fitne fesat bitirilmeli" diye konuştu. 

Bahçeli, "AK Parti'yle geçen bin 705 günün hesabını bir daha yapın" dedikten sonra "Dünyaya tek bir cevap yeter: MHP" dedi.