BIST 9.887
DOLAR 32,54
EURO 34,94
ALTIN 2.457,26
HABER /  GÜNCEL

Bahçeli'den bomba Melih Gökçek çıkışı...

MHP lideri Devlet Bahçeli, Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek'in istifasıyla ilgili "Beş dönem belediye başkanlığı yaptı, ne kadar faydalı oldu görüyoruz" dedi.

Abone ol

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek'in istifasının istenmesiyle ilgili konuştu.

"Melih Gökçek 5 dönem belediye başkanlığı yaptı, ne kadar faydalı oldu görüyoruz" diyen Devlet Bahçeli, "Kimseye arabuluculuk yapacak halimiz yok. 'Bu konular bizi ilgilendirmez' diyeceğiz" ifadelerini kullandı.

TERÖRLE MÜCADELEDE ERDOĞAN'A TAM DESTEK

Gazetecilerle sohbet toplantısı yapan Bahçeli, "Terörle mücadele konusunda Cumhurbaşkanı Erdoğan'a her türlü desteği vereceğiz..." dedi.

'TÜRKÇÜLÜK VE KÜRTÇÜLÜK BÖLÜCÜKTÜR' SÖZLERİNE YANIT

Bahçeli, "Türkçülük de Kürtçülük de bölücülüktür" diyen Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a "Kürtçülüğü izah için Türkçülüğü örnek göstermek yanlıştır" diye konuştu.

MERAL AKŞENER NE YAPACAK GÖRMEK İSTİYORUZ

Meral Akşener'in yeni parti hazırlığı için Bahçeli, "Ne yapacaklar görmek istiyoruz, gerekirse yorumlarız" açıklamasında bulundu. 

'ECEVİT İLE BAĞDAŞMAZ'

Bahçeli, Erdoğan'ın eski Başbakan Bülent Ecevit'e yönelik sözlerine ilişkin olarak da "Erdoğan'ın ifadeleri benim tanıdığım Ecevit ile bağdaşmaz. Milli konulardaki hassasiyetini 57. Hükümet'te gördüm" dedi.

MÜFTÜYE NİKAH YETKİSİ

Bahçeli, "Müftüye nikah yetkisinin laiklik açısından sakıncası yok" diye konuştu.

Ayrıntılar geliyor...