BIST 9.645
DOLAR 32,56
EURO 34,85
ALTIN 2.414,48
HABER /  POLİTİKA  /  MHP

Bahçeli'den bomba 'evet' açıklaması!

MHP lideri Devlet Bahçeli, Şükrü Karatepe'nin eyalet sistemiyle ilgili sözleriyle başlayan tartışmalara son noktayı koydu. Bahçeli, hem Erdoğan'ın hem de Yıldırım'ın açıklamalarının kendileri için yeterli olduğunu söyledi.

Abone ol

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, cumhurbaşkanı ve başbakanın eyalet sistemi tartışmalarıyla ilgili açıklamalarının kendileri için fazlasıyla yeterli olduğunu söyledi. Bahçeli, "Bizim için evet artık çifte su verilmiş çelik gibidir" ifadesini kullandı.

Devlet Bahçeli, Habertürk'te gündemi değerlendirdi. Star TV- NTV ortak yayınındaki sözleri üzerine, eyalet sistemiyle ilgili hem Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın hem de Başbakan Yıldırım'ın açıklamalarının kendileri için fazlasıyla yeterli olduğunu söyleyen Bahçeli şöyle konuştu:

"Ben açıkça söylüyorum. Evet çifte su verilmiş çelik gibi olmuştur. Bu oyunlar bozulacaktır. Dünden buyana süren gelişmeler için bunu söylüyorum. Ülkücüyü bunlar çok saf mı zannediyorlar?

Evet çifte su verilmiş çelik gibidir. Pazar günü kendisini gösterecektir. Bazı cümlelerimiz seçilmiş cümlelerdir. Hayırcı olup tespit etmediğimi nereden biliyorsunuz? Bir kişiyi kendisini tanımak istiyorsanız üslubuna bakmanız gerekir."