BIST 10.776
DOLAR 32,21
EURO 34,88
ALTIN 2.422,91
HABER /  POLİTİKA  /  MHP

Bahçeli'den 10 Kasım mesajı

MHP lideri Bahçeli, 10 Kasım nedeniyle mesaj yayınladı!

Abone ol

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Genel Başkanı Devlet Bahçeli, cumhuriyetin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün Hakk'a yürüyüşünün üzerinden 73 uzun yıl geçtiğini belirterek, kendisini bir kez daha fatihalar ve hayranlıkla yad ettiklerini ifade etti.

Bahçeli, Atatürk'ün Türk milletine hediye ettiği hediyeler ve yeminlerin aşındırılmak, tahrip edilmek istendiğini savunarak, bu çırpınışların neticeye ulaşmasının mümkün olmayacağını dile getirdi.

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, Atatürk'ün ölümünün 73. yılı münasebetiyle 10 Kasım mesajı yayınladı. Hayatını milletine adayan, işgal ve emperyalist hevesleri muhataplarının kursaklarına bıraktığına dikkat çeken Bahçeli, büyük devlet adamı ve siyaset adamını gururla, özlemle ve şükranla hatırladıklarını kaydetti.

"EN İYİ CEVABI YİNE BÜYÜK TÜRK MİLLETİ VERECEKTİR"

En zor anlarda bile milletin gücünden zerre kadar kuşkuya düşmeden güçlüklerin üstesinden gelinebileceğini en iyi şekilde gösteren kişinin yine Atatürk olduğunun altını çizen Bahçeli, şöyle devam etti:

"Türk milletinin hiçbir şart altında boyunduruk altında bulunamayacağını, devrin modern silahlarıyla dahi sonuç alınamayacağını 'Ya İstiklal Ya ölüm' seslenişiyle ortayla koymuş ve bundan da asla ödün vermemiştir."

"TÜRKİYE'NİN KÜRESEL GÜÇ OLMASI BİRLİKTELİK RUHUNDAN GEÇİYOR"

Türkiye Cumhuriyeti'nin ilelebet payidar yaşaması ve egemenliğini muhafaza ederek küresel alanda cazibe ve güç merkezi olmasının, kuruluş yıllarındaki muazzam birliktelik ruhunun tekrar gösterilmesinden ve milletin kendi kaderine hakim olmasından geçeceğinin unutulmaması gerektiğini kaydeden Bahçeli, sözlerine şöyle devam etti:

"Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün manevi varlığına ve bizlere emanet ettiği muhteşem millet eserlerine hiçbir kötü ve hain niyetin musallat olamayacağı inancımı bir kez daha teyit ederek; ebediyete intikal edişinin 73'üncü yıl dönümünde kutlu hatırasını hürmet ve minnet duygularımla anıyorum. Ruhu şad, mekanı cennet olsun."