BIST 10.479
DOLAR 32,26
EURO 34,91
ALTIN 2.422,63
HABER /  GÜNCEL

Bahçeli otomobiliyle şaşırttı

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'yi başkent trafiğinde 1987 model kırmızı Buick marka otomobille gören sürücüler şaşkına döndü

Abone ol

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'nin klasik otomobillere büyük bir ilgisinin olduğu ortaya çıktı. Kendine ait 1987 model kırmızı Buick marka otomobilinin direksiyonuna oturan Bahçeli şehir trafiğine çıkınca diğer otomobil sürücülerini şaşırttı.

Koruma aracının arkadan eşlik ettiği Devlet Bahçeli, özel kalem müdürünün de bulunduğu otomobilinin direksiyonuna bizzat geçmeyi tercih etti. Başkent trafiğine çıktığında Eskişehir Yolu üzerinde görülen Bahçeli, MHP Genel Merkezine kadar kendi kullandığı otomobille geldi.

bababababa.jpg

Parti yetkilileri, Bahçeli'nin klasik otomobillere büyük ilgisinin olduğunu ve otomobili ikinci el olarak satın aldığını söyledi. Zaman zaman da klasik otomobilinin direksiyonuna geçerek trafiğe çıkan  Genel Başkan Devlet Bahçeli'nin otomobilini kendisi kullanmaktan keyif aldığı ve özellikle hafta sonlarında direksiyon başına geçmeyi tercih ettiği söyleniyor.