BIST 10.219
DOLAR 32,21
EURO 34,86
ALTIN 2.444,47
HABER /  POLİTİKA  /  MHP

Bahçeli bu sefer hem Erdoğan'a hem diğerlerine saydırdı

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli grup toplantısında yine esti gürledi. Hem Erdoğan'a hem diğer partilere cevap verdi.

Abone ol

MHP lideri Devlet Bahçeli bugünkü grup toplantısında Erdoğan'ı hedef almasının yanı sıra MHP'yi içerden ve dışardan eleştiren herkese çok sert sözlerle çıkıştı.

İÇİMİZDEKİ TRUVA ATLARI

Tezkereye verdikleri destekler için hem MHP içinden hem de MHP dışından hedef alındıklarını söyleyen Bahçeli omurgalı siyasetten vazgeçmeyeceklerini belirterek o kişileri şöyle tanımladı: "zeka özürlüler" "İçimizden ve dışımızdan bize parmak sallayanlar" "tetikçiler" "içimizdeki Truva atları"

IRAK TEZKERESİNE ONAY

"Bizi AKP'ye stepne olmakla tehdit edenler, PYD saldırısına karşı ne yapılacağını hesap etmişler midir" diye soran Bahçeli bu hafta oylanması beklenen Irak tezkeresine de onay vereceklerini açıkladı.

HİPNOZ EDİLMİŞ, UYUŞMUŞ

Hükümetin çözüm süreci atılımlarını da yaylım ateşine tutan Bahçeli, Erdoğan'ı hakarete varan sözlerle şöyle eleştirdi "Başbakanın PKK'ya teslimiyeti ekonomide yeni ufuk olarak görmesi vahim düzeyde bilinç kaymasıdır ki böylesi bir kişinin akli ve zihni melekelerinin yerinde olup olmadığı kontrol edilmeldir. Başbakan hipnoz edilmiş, uyuşmuş başka alemde yaşıyor gibidir"

Bahçeli andımız için de şunları söyledi "Başbakan Türklüğe savaş açmıştır. Andımızı okurken hiç mi kalbin çarpmadı, heyecanlanmadın. Andımız'ı okurken Türk olmadığını mı hatırladın, kin mi besledin?"

Konuşmasından satırbaşları...


Milli kimliğin saldırıya uğradığı hazin bir dönemden geçiyoruz. Milli bünyemiz darbeler karşısında korumasız kalmıştır. Sorunların üzerinden gelmek zorlaşmaktadır.

AKP ile birlikte eşitsizlikler sivrilmiş, hukuksuzluklar yaygınlaşmış ve her tarafı sarmıştır.
  
Bölüşüm ve paylaşım kopmuştur. AKP üretim yerine tüketimi kışkırtmıştır. Türkiye işsizliğe fakirliğe aşırı derecede muhataptır. Vatandaşlarımız günlük ve zaruri ihtiyaçlarını borçlanarak almaktan başka çare bulamamış.

İNSANLAR MOBİLYALARINI YENİLEYEMİYOR

AKP ile beraber ekonomik dinamizm tökezlemiştir. İktidarın besleyip büyüttüğü elit, kaymak tabaka geniş imkanlara kavuşurken milletimiz yoksullaşmış. Çalışmadan cebini dolduranlar AKP ile altın çağını kazanmştır. Konyalı biriktirmiş bunlar yemiş, Diyarbakırlı zahmet çekmiş bunlar talan etmiştir. Başbakan ve hükümeti hırsızların geçim kapısıdır. 

Yandaşlar, asalaklar, zevk düşkünü tembeller AK Parti ile altın çağını yaşamışlardır.

İnsanlar mobilyalarını yenilemekten mahrumdur. Bu karanlık tablonun fazlası vardır. Başbakan bol yıldızlı otellerde tatillerdeyken insanımız aç ve yoksuldur. 

BAŞBAKAN'IN AKLİ MELEKELERİ KONTROL EDİLMELİ

Başbakanın PKK'ya teslimiyeti ekonomide yeni ufuk olarak görmesi vahim düzeyde bilinç kaymasıdır ki böylesi bir kişinin akli ve zihni melekelerinin yerinde olup olmadığı kontrol edilmeldir. Başbakan hipnoz edilmiş, uyuşmuş başka alemde yaşıyor gibidir.

Sormak lazım Başbakanın PKK'ya verdiği ödünler gerçekte 4 milyon olan işsizlere nasıl bir fayda sağlayacaktır. Bu kabus paketi ekonomiyi mi çatlatacak, PKK'yı mı canlandıracaktır. 
 
2003 yılında askerimizin başına çuval getirilmesini alttan alan Başbakan şimdi bizzat askerimize çuval geçirmiştir.

Demokrasinin normalleşmesi ekonominin belini doğrultması için gerek şart başbakan ve zihniyetinin siyasetten silinmesidir.

Türk milletinin ve Türk vatanının sorunlarından kurtulması için demokrasinin sağlam bir zemine dayanma ihtiyacı vardır.

Siyasetimizin ana fikri önce ülkem ve milletim sonra partim ve ben anlayışıdır.

KALIN KAFALARINA SOKSUNLAR

İç ve dış siyasi tercihlerimiz Türk milletine dönüktür. Her hangi bir siyasi aktörle kayıkçı kavgasına tutuşmamız abes olmak şöyle dursun saygınlığımız gider. İzlediğimiz milli politikaların özünde bu vardır. Özellikle milli çıkarlar söz konusu olduğunda takınacağımız tavır belirsiz değildir.

Partimizi illa ki birileriyle anma hastalığına tutulanlar iflah olmaz kronik MHP düşmanı olduklarını kalın kafalarına sokmalıdırlar.

Suriye sınırında olanlar bellidir. iç savaşa sürüklenmemiz tehlikedir.

Erdoğan'ın Esad düşmanlığı ve muhaliflere silah desteği Türkiye'yi zor duruma sokmuştur. 

Başbakan Erdoğan PYD'li teröristleri farklı tarihlerde Ankara'da ağırlarken teröristler fitne ateşini kaynatmaya devam etmektedirler.

Tüm bu gelişmeler göstermektedir ki Türkiye risk ve tehditlerin hedefindedir. Sınırlarımızın dibinde öldürme dili vardır. Suriye'deki krizin milli güvenliğimize risk neden olmasından dolayı ilk kez 4 Ekim'de tezkere verilmiştir. MHP olarak bir yıl öncekindeki tezkere kararına destek vermişizdir. Suriye'den Türkiye'ye yapılan saldırılara karşılık verilmesi için hareket ettik. 

MHP'Yİ YAMAMAYA ÇALIŞANLAR, ZEKA ÖZÜRLÜLER

Konu AKP'ye destek değildir olmayacaktır. Bizi AKP'ye stepne olmakla tehdit edenler, PYD saldırısına karşı ne yapılacağını hesap etmişler midir. Soruyorum tezkereye hayır diyenler PYD ve PKK ile aynı çizgide olsak çok mu sevinecektir.

İçimizden ve dışımızdan bize parmak sallayanlar ne yaptıklarının farkındalar mı? MHP için 'AKP'ye baston CHP'ye vagon' diyen zeka özürlüler sizin maksadınız nedir? Türkiye'ye saldırılırken oh olsun mu diyecektik. Bizi bir yerlere yamamaya çalışanlar art niyetlidir, tetikçi, utanmazdır.

BİZDEN GÖRÜNEN TRUVA ATLARI

Bizi PKK maşalarının beyanlarına, bizden görünen Truva atlarına itiraz edecek zamanımız yoktur. Hiç kimse bizden siyasi saiklerle Türk milletini geri plana atmamızı beklemesin. MHP kişilikli kimlikli ve omurgalı politikalardan taviz vermeyecektir.

TEZKERE DOLAPLARINI BİLİYORUZ

Biz AKP'nin tezkere dolapları altında ne dolaplar çevirdiğini biliyoruz. AKP'nin samimiyetsiz adımlarına şahit oluyoruz. Irak tezkeresi kısa sürede gelecektir. MHP tezkereye destek verecektir. Hükümet bir tarafta pazarlık yaparken, bir taraftan operasyon için izin istemektedir. 2007'den beri tezkere almaktadır ama sonuç yoktur.

Sen PKK'ya operasyon almak için tezkere almak isterken PKK sana operasyon üzerine operasyon yapmıştır. Bu kandırmaca nereye kadar sürecektir.

ANDIMIZ BİR YEMİNDİR

Andımız slogan değil yemindir. Başbakan şunu demiştir: Türküm dediler Türkiye'nin itibarını süründürdüler, doğruyum dediler yolsuzluğa mahkum ettiler. bu sözleri ancak ve ancak tescilli bir Türk düşmanı söyleyebilir.

ANDIMIZ OKURKEN KİM Mİ BESLEDİN

1900'lü yıllarda bir işgal komseri ne demişse o da daha ağırını demiştir. Başbakan Türklüğe savaş açmıştır. Andımızı okurken hiç mi kalbin çarpmadı, heyecanlanmadın. Andımız'ı okurken Türk olmadığını mı hatırladın, kin mi besledin?

Türk olmak niçin bu kadar seni gocundurmakta? Türk milleti seni bile baş tacı yapmış. Bu mudur kabahat? Türküm diyen diyenler değil sen itibari yerlerde süründürdün.

Milliyetçilik sana çok yabancıdır, BOP'un panzehiridir. Eğer senin bir milliyetin kimliğin varsa sana tavsiyemiz sen de onun sloganını at onunla övün. Yoksa sus seni arif bilsinler ya da adam sansınlar. Biz göğsümüzü gere gere Türküz diyoruz, sen ne diyorsun?

Türklükte uğraşma, haçlı sevdasından vazgeç. Onlar hedeflerine ulaşamadı, sen de asla hedefine varamayacaksınız