BIST 10.400
DOLAR 32,23
EURO 34,95
ALTIN 2.412,19
HABER /  GÜNCEL  /  YEREL

Bahar Kupası kolbastıyla bitti

Üsküdar'da bulunan ve 2. Amatör Küme'de mücadele eden 10 takımın katılımıyla gerçekleşen Bahar Kupası'nda şampiyon belli oldu.

Abone ol

Üsküdar'da bulunan ve 2. Amatör Küme'de mücadele eden 10 takımın katılımıyla gerçekleşen Bahar Kupası'nda şampiyonluğu Barbaros takımı elde etti. Barbaros ile Çınarspor takımları arasında oynanan final maçını 4-0'lık skorla Barbaros kazanıp şampiyon olurken, birinci olan takımın oyuncuları kupayı Üsküdar Belediye Başkanı Mustafa Kara'nın elinden aldılar.

6 Mart Cumartesi günü oynanan yarı final maçları sonunda rakiplerini eleyen Barbaros ile Çınarspor takımları Bahar Kupası'nda finalde karşı karşıya geldiler. İlk yarısını 1-0 önde kapattığı maçta Barbaros takımı ikinci yarının başında üst üste bulduğu gollerle skoru 4-0'a taşırken maçtan da bu skorla ayrılarak şampiyonluğa ulaşmayı bildi.Şampiyon takım oyuncuları kupayı kolbastı oynayarak kutladılar.

Öte yandan, turnuvanın final maçı öncesi oynanan ve Üsküdarlı şöhretleri karşı karşıya getiren karşılaşma izleyenlere hayli güzel ve zevkli anlar yaşattı. Şöhretler karşılaşmasını 3-1'lik skorla bürokratlar takımını yenen Üsküdar Belediyesi Meclis Üyeleri takımı kazandı. Üsküdar Belediye Başkanı Mustafa Kara attığı bir gol ve yaptığı bir asist ile karşılaşmanın yıldızı olmayı başardı.

Üsküdar'da hizmet veren kamu kuruluşlarında görev yapan bürokratlar ile Üsküdar Belediyesi Meclis Üyeleri'ni karşı karşıya getiren maçta; Ak Parti İstanbul Milletvekili Mustafa Ataş, Üsküdar Cumhuriyet Başsavcısı Hadi Salihoğlu, Cumhuriyet Başsavcı Yardımcısı Bekir Aldemir, Üsküdar İlçe Emniyet Müdürü Osman Kaplan, Üsküdar İlçe Spor Müdürü Yavuz Dalkılıç, Üsküdar Emniyet Müdür Yardımcısı Murat Başıbüyük, Üsküdar İlçe Seçim Kurulu Müdürü Yıldıray Akın, Üsküdar İlçe Seçim Kurulu Zabıt Kâtibi Saadettin Ulusoy, Üsküdar Tapu Müdürü Recep Göknar, Üsküdar Tapu Müdür Yardımcıları Erdal Sezer ve Ömer Akıncı, Üsküdar Müftü Şefi İbrahim Çokarlı, Üsküdar PTT Müdür Yardımcıları Murat Gevrek ve Ferhat Gölengiray ve Üsküdar Polis Memuru Serkan Kahraman ile Üsküdar Belediyesi Meclis Üyeleri yer aldı.