BIST 10.209
DOLAR 32,41
EURO 34,82
ALTIN 2.400,35
HABER /  DÜNYA

Babasıyla ilişki yaşıyor

20 yaşındaki kızın biyolojik babasıyla ilişkisi annesini kahretti.

Abone ol

Katrina Yates eski kocası ve kızının yaşadığı ilişkiyi öğrendiğinde mahvoldu. 

Annesiyle babasının boşanmasının üzerinden yıllar geçmişken, 20 yaşındayken genç kız 8 yıl boyunca gizli gizli babasının izini sürdü. Nicola ve babası Andrew Butler bir kaç sene bir çift gibi aynı evde yaşadılar. Mahkeme karşısına çıkan baba ikinci seferde tutuklandı fakat annesinin hakime yazdığı bir mektupla kız serbest bırakıldı ve ailesine teslim edildi.

Nicola kız kardeşi Natalie'nin yanına taşındığında ailesi her şeyin yoluna gireceğini düşünüyordu. Ama babası Andrew hapisten çıktıktan sonra Nicole ortalardan kayboldu. Telefon numarasını, Facebook hesabını kapattırdı ve izini kaybettirdi.

Nicola henüz 4 aylıkken kocası Andrew'in terk ettiği Katrina şöyle konuştu:

"Nicola büyürken babasını hiç merak etmiyordu. 20 yaşındayken babasını aramaya başladı. Ona bunu iyi bir fikir olmadığını söyledim ve geçmişte yaşanmış bazı kötü olaylardan bahsettim. Bunları duyunca vazgeçer zannettim. Babasını bulduğunda yanına taşındı. Nicola'nın bir erkekle fotoğrafını gördüm ve fotoğraftaki erkeğin sadece babasına çok benzeyen biri olabileceğini düşündüm. Sonra Natalie (Nicola'nın kız kardeşi) babasının yazdığı bir mektup buldu. Yıkıldım, mahvoldum. Gördüklerime inanasım gelmiyordu. 

Nicola'yla ilk yüzleştiğimde inkar etti. Fakat sonra itiraf etti ve hayatına müdahele etmemem gerektiğini, ne isterse onu yapacağını söyledi. 

Olanlara ne kadar üzülsem ve anlam veremesem de, şu an elimizden bir şey gelmiyor."