BIST 9.717
DOLAR 32,54
EURO 34,92
ALTIN 2.439,65
HABER /  GÜNCEL

Babasını öldüren ünlü oyuncu sinir krizi geçirdi

Adıyaman’ın Kahta ilçesinde, babasını boğazını keserek öldüren ünlü oyuncu Orhan Şimşek tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Abone ol

SAMANYOLU TV'de yayınlanan Küçük Gelin dizisinde rol alan oyuncu Orhan Şimşek, Kahta İlçe Adliyesi'nde sinir krizi geçirdi. 112 Acip ekiplerinin müdahalesiyle yatıştırılan oyuncu üzerindeki kıyafetleri parçaladı.

“Bipolar Bozukluk” adı verilen psikolojik rahatsızlığı olduğu belirtilen Orhan Şimşek, Kahta'da yanında bulundurduğu bıçakla babasını boğazını keserek öldürmüştü.

Ali Şimşek'in cesedinin yapılan ön otopsisinde sırt bölümünde 28, göğüs bölümünde ise 4 bıçak darbesi bulundu.

Psikolojik tedavi gören Orhan Şimşek'in kanlı elbiseleriyle gece yarısı jandarmaya teslim olduğu, babasının cesedinin ise 10 saat sonra bulunduğu ortaya çıktı.Babasının cesedini Adıyaman-Diyarbakır karayolunun 10. kilometresinde bir tarlaya bırakan Şimşek, Kahta Jandarma Karakolu’na teslim oldu. Şimşek, ifadesi alındıktan sonra adli makamlara sevk edildi.

SİNİR KRİZİ GEÇİRDİ

Mahkemede de suçunu itiraf ettiği ancak olayı tam olarak hatırlamadığını söylediği öğrenilen Orhan Ş. ifade sırasında rahatsızlandı. Kahta İlçe Adliyesine çıkarılan ünlü oyuncu Orhan Şimşek, adliyede zaman zaman sinir krizleri geçirdi. 

ÜZERİNDEKİ KIYAFETLERİ PARÇALADI

Jandarma ve polis ekiplerinin geniş güvenlik önlemi aldığı adliye binasında ünlü oyuncu kriz esnasında üzerindeki kıyafetleri parçaladı. Kriz geçiren ünlü oyuncuya adliyede hazır bekletilen 112 sağlık ekipleri müdahale etti. Ünlü oyuncu Orhan Şimşek, nöbetçi mahkeme tarafından tutuklanarak cezaevine gönderildi.

MENZİL KÖYÜ'NE GİDİYORLARDI

İddiaya göre, Orhan Şimşek dün babası Ali Şimşek ile birlikte özel otomobille Adıyaman'ın Kahta İlçesine geldi. Menzil olarak bilinen Durak Köyü'ne gidecekleri ve burada Nakşibendi tarikatının şeyhini ziyaret edecekleri öğrenilen baba ile oğlu arasında tartışma çıktı. Orhan Şimşek, yolda bilinmeyen bir nedenden tartıştığı babasını sırt ve göğsünden defalarca bıçakladıktan sonra boğazını keserek öldürdü.

32 BIÇAK DARBESİ

Kahta Devlet Hastanesi morguna kaldırılan Ali Şimşek'in cesedinin yapılan ön otopsisinde sırt bölümünde 28, göğüs bölümünde ise 4 bıçak darbesi bulundu. Sırt ve göğsünden defalarca bıçaklandıktan sonra boğazının kesildiği saptanan Ali Şimşek'in cesedi, otopsisinin yapılması için Malatya Adli Tıp Kurumu morguna gönderildi.

BİPOLAR BOZUKLUK NEDİR?