BIST 9.080
DOLAR 32,37
EURO 34,95
ALTIN 2.325,57
HABER /  GÜNCEL

Babası ölürken fısıldadı 'Gerçek baban değilim'

39 yaşındaki Çağlar B'nin hayatı babasının son nefesinde 'Gerçek baban ben değilim' demesiyle tepetaklak oldu İşte filmlere konu olacak hayat hikayesi...

Abone ol

Özel bir şirkette yöneticilik yapan Çağlar B.'nin hayatı filmlerde bile görülmeyecek türden bir değişimle altüst oldu. Kansere yakalanan babasının son anına kadar yanında kalan Çağlar B, durumu ağırlaşan babası Mustafa B.'nin ölmeden önce oğlunun kulağına "Ben senin gerçek baban değilim. Ama gerçek babanı biliyorum" sözleriyle sarsıldı.

İzmir'de özel bir şirkette yöneticilik yapan 39 yaşındaki Çağlar B. bu sözlerle adeta şoke oldu; DNA testi yaptırdı babasının doğru söylediğini öğrendi. Ardından öz babasını buldu, şimdi kardeşlerini arıyor.

"BEN SENİN GERÇEK BABAN DEĞİLİM"

Sabah'ın haberine göre, Annesini yıllar önce kaybeden Çağlar B.'nin babası Mustafa B. 2 yıl önce akciğer kanserine yakalandı. Durumu ağırlaşan Mustafa B. başından hiç ayrılmayan Çağlar'a, "Ben senin gerçek baban değilim. Ama seni gerçek oğlum gibi sevdim"dedi.

Duydukları karşısında şoke olan genç, baba bildiği Mustafa B.'nin üzülmemesi için ona "Sen benim gerçek babam gibisin" dedi.

ben-gercek-baban-degilim.jpeg

BABASINI BULMAK İÇİN HAREKETE GEÇTİ

Kısa süre sonra Mustafa B. hayatını kaybetti. Çağlar B. bunun üzerine gerçek babasını bulmak için harekete geçti. Annesi Canan B.'nin yıllar önce Cihat Kolca ile ilişki yaşayıp, hamile kaldığını ancak Kolca'nm annesini yüz üstü bıraktığını öğrendi. Çağlar, annesinin gerçeği uzun süre ailesinden sakladığını ve kendisi 3 yaşına geldiğinde Mustafa B. ile evlendiğini de öğrendi.

MEZARI AÇTIRDI

Çağlar B. bu arada baba bildiği Mustafa B.'nin doğru söyleyip söylemediğinden emin olmak için avukatı aracılığıyla mahkemeye başvurup mezarı açtırdı. Mustafa B.'den ve Çağlar B.'den alman DNA örnekleri karşılaştırıldı ve ölen adamın, Çağlar B.'nin babası olmadığı belirlendi.

Mezardaki kişinin gerçek babası olmadığını öğrenen Çağlar B., İzmir Asliye Hukuk Mahkemesi'nde dava açarak, bu kez Cihat Kolca'dan DNA örneği alınmasını istedi. İkiliden alınan örnekler karşılaştırıldı ve Cihat Kolca, Çağlar B.'nin gerçek babası çıktı. Yıllar sonra gerçek babasının kim olduğunu öğrenen Çağlar B. şimdilerde hiç yüzünü görmediği gerçek kardeşlerine ulaşmaya çalışıyor.

Çağlar B. annesinin evlenmeden önce yaşadığı ilişki sonucu dünyaya geldiğini 39 yıl sonra öğrendi.