BIST 10.677
DOLAR 32,24
EURO 34,97
ALTIN 2.442,43
HABER /  MAGAZİN  /  KÜLTÜR VE SANAT

Babam ve Oğlumdan sonra bir anne oğul filmi

Issız Adam, Babam ve Oğlum filmlerinin yönetmeni Çağan Irmak, son filminde bu kez Alzheimerin eşiğindeki bir anne ile oğlunun hikayesini anlatıyor

Abone ol

Geçtiğimiz sezonun en çok konuşulan filmi Issız Adam ile son zamanların en çok ağlatan filmi Babam ve Oğlum'un yönetmeni Çağan Irmak, bu kez bir anne oğul filmi ile sinemaseverlerin karşısına çıkmaya hazırlanıyor.

Yapımcılığını Mustafa Oğuz’un, başrollerini Meral Çetinkaya, Erdem Akakçe ve Derya Alabora’nın üstlendiği “Karanlıktakiler”, 2 Ekim 2009’da vizyona girecek.

Film dünyanın en prestijli festivallerinden biri olan “Montreal Film Festivali”nden davet aldı. Dünya prömiyerini 27 Ağustos-6 Eylül tarihleri arasında gerçekleştirilecek olan bu festivalde yapacak.

ÖLMEK KOLAYDI AMA SEN VARDIN

Fİlm, orta sınıf ahlakının yargısıyla hayatı biçimlenmiş anne ve annesiyle beraber yaşamak zorunda kalan genç bir adamın zaman zaman ürküten, zaman zaman gerilimli ve biraz da komik hikâyesini anlatıyor. Egemen (Erdem Akakçe) 30’lu yaşlarını aşmış, bir reklam ajansında ofis boy olarak çalışan ve ilerleyen yaşına rağmen annesi Gülseren (Meral Çetinkaya) ile aynı evde yaşamak zorunda olan genç bir adamdır. Annesinin zihinsel kararmalarıyla geçen bir hayat Egemen için evlerinin içine gizlenmiş, belki de sadece onlar için hazırlanmış ufak bir cehennem gibidir...

FİLMDEN FOTOĞRAFLAR DİĞER SAYFADA...

[PAGE] [PAGE] [PAGE] [PAGE] [PAGE] [PAGE]