BIST 9.525
DOLAR 32,60
EURO 34,80
ALTIN 2.496,58
HABER /  GÜNCEL

Aziz Yıldırım'dan taraftara mesaj var

Aziz Yıldırım, Metris'ten avukatları aracılığıyla taraftarlara bir mesaj yayınlandı

Abone ol

Futboldaki şike iddialarına yönelik soruşturma kapsamında tutuklu bulunan Fenerbahçe Kulübü Başkanı Aziz Yıldırım, sarı-lacivertli taraftarların kendisine ve tutuklu bulunan diğer yöneticilere destek vermek amacıyla bugün Kadıköy'den Metris Cezaevi'ne kadar araç konvoyu oluşturmalarından dolayı teşekkür mesajı yayınladı.

Başkan Yıldırım, avukatları aracılığı ile yayınladığı ve Fenerbahçe Kulübü'nün internet sitesinde yer alan mesajda, kendilerine destek vermek adına Metris Cezaevi'ne gelen tüm taraftarlara teşekkür etti.

KADIKÖY'DEN METRİS'E ARAÇ KONVOYU- GALERİ

Başkan Yıldırım, mesajında şu görüşlere yer verdi:

''Büyük Fenerbahçe taraftarının desteğini her an yanımızda hissetmek bizlere güç veren yegane değerdir. Şahsım adına da şunu belirtmek isterim ki; bu zor günümüzde bizlere verilen bu desteği asla ama asla unutmayacağım. Büyük Fenerbahçe taraftarı da şunu da bilsin ki; bu büyük sevdamızda en ufak bir leke dahi yoktur.

Bizlere desteğini ve yaşananlara tepkisini hukuk kuralları çerçevesinde gösteren tüm taraftarlarımıza teşekkür ederiz. Ancak bir kez daha önemle hatırlatmak isterim ki; hukuk ve demokratik haklar çerçevesi dışında yapılacak eylemler, hem hukuki sürece, hem bizlere, hem de camiamıza zarar verecektir. Taraftarlarımızı bu noktada özellikle dikkatli olmaya davet ediyor ve yasalara saygılı olmaları konusunu bir kez daha hatırlatmak istiyorum. Desteğinizi her an yanımızda hissediyoruz. Bugün buraya gelen gelemeyen tüm taraftarlarımıza çok teşekkür ediyorum. Her zaman söylediğim gibi (Darağacında olsak bile son sözümüz Fenerbahçe).''