BIST 10.154
DOLAR 32,29
EURO 35,00
ALTIN 2.451,47
HABER /  GÜNCEL

Aziz Yıldırım yakın çevresine dert yandı

Futbolda şike iddiaları sonucunda gözaltına alınan Aziz Yıldırım'ın anjiyo olmak için kaldırıldığı hastanede, yakın çevresine bomba iddialarda bulunduğu ortaya çıktı.

Abone ol

Futbolda şike iddialarıyla ilgili pazar günü gözaltına alınan Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım, anjiyo olmak için yattığı İstanbul Üniversitesi Kardiyoloji Enstitüsü'nde kendisini ziyarete gelen yakın çevresine bomba gibi açıklamalar yaptı.

Radikal gazetesinde yer alan habere göre, iki gün hastanede kalan Yıldırım'ın "Gördüğüm kadarıyla ihale benim üzerime kaldı. Beni gözden çıkarmışlar anlaşılan! Beni harcamak istiyorlar, her şeyi benim üzerime yakıyorlar, ama konuşursam herkes yanar..." dediği iddia ediliyor.

EŞKAL FOTOĞRAFINA İÇERLEDİ İDDİASI

Yıldırım'ın 'Konuşurum' resti çekmesinde, basında geniş yer tutan iddiaların ve TFF Başkanı Mehmet Ali Aydınlar'ın da tavrının önemli bir etken olduğu öne sürülüyor. Yıldırım'ın dün bir gazetede gözaltındayken çekilmiş 'fiş' fotoğrafının yayımlanmasına çok içerlediği de gelen bilgiler arasında.

'Konuşursam' resti çeken ancak dün yeniden geldiği İstanbul Emniyet Müdürlüğü'nde 'susma hakkı'nı kullanan Yıldırım'ın soruşturmayı yürüten Savcı Mehmet Berk'e vereceği ifade büyük önem taşıyor.