BIST 9.525
DOLAR 32,56
EURO 34,76
ALTIN 2.492,38
HABER /  DÜNYA

Ayşen Gruda sunucuyu rezil etti

Ayşen Gruda, alaycı bir gülüş ile çeşitli imalarda bulunan Beyaz TV sunucusunun suratına telefonu kapattı.

Abone ol

GAZETECİLER.COM (ÖZEL) - Beyaz Tv'de yayınlanan Uyan Türkiyemprogramına konuk olan Ayşen Gruda, canlı yayında esti gürledi.

Program sunucusu Tahir Sarıkaya'nın "Ben kendi kişisel yorumumu söylemek istiyorum. İyi niyetle yaptığınız bir açıklama...'PKK'lıar beni sever. Mağaraya gideyim ve Onlara bu konunun bitmesi için açıklamalarda bulundunuz. Bu konu nereden geldi aklınıza söyler misiniz? Sonra sorularım olacak" şeklindeki sözlerine sinirlenen usta oyuncu, deyim yerindeyse çileden çıktı. 

GÜLEREK İMALARDA BULANAN
SUNUCUYU YERİN DİBİNE BATIRDI

İşte Ayşen Gruda'nın Tahir Sarıkaya'yı yerin dibine batırdığı o diyalog:

Ayşen Gruda: Bir kere kötü niyetle yapmadınız diye başlamak yanlış bir şey. Ortada bir kötü niyet var da, bazıları düşünüyor da, siz bunu düzeltiyorsunuz gibi. Beyefendi siz iyi okudunuz mu orada yazılanları?" 

Tahir Sarıkaya: Ben okudum.

Ayşen Gruda: Okudunuz!.. Peki okuduğunuzu anladınız mı?

Tahir Sarıkaya: Yani anlaşılmayacak ne var?

Ayşen Gruda: Başka ne diyeyim. Bak! Ortada bir kötü niyet var da aslında siz beni aklamaya çalışıyorsunuz. Yok öyle bir şey. Dünkü Fatih Altaylı'nın yazısını da okuyun. Neden böyle başlıyorsunuz sabah sabah? Dün de izah ettim. Açıklama getirdim. Söylediklerinize açıklama getirin dediniz. Ben de dedim ki orada her şey gayet açık, net. Niye açıklama getiriyorum.

Tahir Sarıkaya: Altaylı'yı okudum. Türkiye'nin aydınları...

BAĞIRARAK KONUŞMA BAKAYIM!
SİZİN KANALDA ÖYLE BİR MODA VAR

Ayşen Gruda: Bir de bağırarak konuşmayın bakayım. Sizin televizyonda bağırarak konuşma modası var. O şey de öyle... Ozan Kütahyalı. O da bağırıyor durmadan. Yavaş yavaş. Sakin.

Tahir Sarıkaya: Tamam Ayşen Hanım. O zaman sizi dinliyoruz. Bu barış süreciyle ilgili neler yapacaksınız. Ondan bahsedelim.

Ayşen Gruda: Barış daima zor bir iştir. Sayın Başbakan da savaş kolay barış zordur dedi. Barış daima zor. Siz de bizde, basın medya bunun için vaveyla koparacağınıza şiddet kötüdür. Barış iyidir diyeceksiniz. Orada bütün annelerin aklından geçen, bitsin bu savaş lafını söyledim. Gerekirse... İroni yaptım, gerçekleşmesi zor olan ama insanlarının canının yanmaması için hepimize görev düşüyor. Bunu ben böyle gördüm, gördüğümü de söyledim. Öküz altında buzağı aramayın.

Tahir Sarıkaya: Şöyle bir cümleniz var, Ayşen Hanım. PKK'lılar beni sever diyorsunuz.

Ayşen Gruda: Efendim?

Tahir Sarıkaya: PKK'lılar beni sever, onları kolayca ikna ederim  diyorsunuz. 

Ayşen Gruda: Bak orada yazıyı iyi oku bakayım. Yazıyı iyi oku. Öyle bir laf yok. Ayıp ediyorsun.

Tahir Sarıkaya: O zaman sizden alalım efendim.

HADİ SİZE İYİ SABAHLAR ÇOCUĞUM

Ayşen Gruda: PKK lafı geçmiyor. Sen orayı iyi oku, altında ne yazdığını iyice bir düşün. Okumayı ve düşünmeyi öğren oğlum. Haydi sana iyi sabahlar.

Tahir Sarıkaya: Biz okuyoruz ama...

Ayşen Gruda: Haydi sana iyi sabahlar çocuğum.

Gruda ardından, müstehzi bir gülüşle kendisine imalarda bulunan Sarıkaya'nın suratına  telefonu kapattı ve yayını terk etti.