BIST 9.722
DOLAR 32,57
EURO 34,97
ALTIN 2.426,72
MEDYA

Ayşegül Doğan tepkiler nedeniyle gözyaşlarına boğuldu!

İşte Benim Stilim All Star 13 Kasım 2015 Cuma günü yayınlanan bölümünde Ayşegül Doğan, sosyal medyadan gelen tepkiler yüzünden gözyaşlarına boğuldu.

İşte Benim Stilim All Star 13 Kasım 2015 Cuma günü yayınlanan bölümünde Ayşegül Doğan gözyaşlarına hakim olamadı.


Nur Yerlitaş önce Ayşegül'ün ağlayıp sakinleşmesini bekledi. Daha sonrada sosyal medyadan Ayşegül'e yüklenenlere seslendi. Nur Yerlitaş "Sanmayın ki sizin yazdıklarınıza ağlamıyor. Olabilir sesli düşünen, çok konuşan bir kız ama kalbi pırıl pırıl üstelik çokta düzgün" diyerek Ayşegül Doğan'a destek oldu. Nihal Candan "Stüdyoda kendisini yanlış ifade ettiğini düşünüyorum. Arka tarafta en sevdiğim arkadaşlarımdan biri kesinlikle her işimizde yardımcı olur" dedi.


Kemal Doğulu "Ben her zaman Ayşegül'ün doğruları söylediğini ama kendisini yanlış ifade ettiğini söylerim. Geçen gün Emel olayında bile Emel'e Ayşegül'ün söylediği doğru şeyler var dikkate al dedim. Sadece çok fazla hırçınlaştığı için fazla geri dönüş alıyorsun bu yüzden senin sinirlerinin çelikten olması lazım. Madem öyle sende biraz yumuşat kendini ki sana geri dönüşlerde yumuşak olsun" dedi.


Nur Yerlitaş "Bu kız agresif olabilir ama her söylediği kötü değil yanlışlarıda var ama kötü ruhlu değil. Ayşegül bu sezon kendisini yetiştirdi. Bende neler yapıyorum bu kıza ama özüne indiğinde Ayşegül kötü bir kız değil. Ayşegül bir kere ailesini mevzu etmedi. Bir kanadı kırık annesiz yetişmiş bir kız ama bir kere anne demedi. Onun öyle bir gururu var ki. İsteseydi ne duygu sömürüleri yapardı" diyerek Ayşegül'ü savundu.


İvana Sert "Ayşegül sen busun. Biz seni böyle kabul ettik senin karakterin böyle. Sen kötü değilsin" diyerek Ayşegül Doğan'a destek oldu. Kemal Doğulu "Ben ağlayan birini gördüğümde gerçekten üzülüyorum. Sen burada göründüğün gibi bir kız değilsin bu kadar ağlamana, üzülmene gerek yok. Biraz daha tatlı ifade et kendini senin neşeli tarafınıda görsünler" diyerek öneride bulundu ve sarılarak Ayşegül Doğan'a destek oldu. Öykü Serter ise "Haksızlığa gelemiyor" diyerek Ayşegül ile ilgili düşüncelerini ifade etti.

Sitene Ekle