BIST 10.342
DOLAR 32,23
EURO 34,77
ALTIN 2.458,08
MEDYA

Kemal Doğulu sertleşti, Nurella kendisini tokatladı!

İşte Benim Stilim All Star 13 Kasım 2015 Cuma günü yayınlanan bölümünde Kemal Doğulu'dan Ayşegül Doğan'a sert uyarı! Nur Yerlitaş neden kendisini tokatladı?

İşte Benim Stilim All Star 13 Kasım 2015 Cuma günü yayınlanan bölümünde Ayşenur Balcı giydiği kıyafetle 1. sezonda ilk gün giydiği kıyafete benzetildi.


Ayşegül Doğan kıyafetini beğenmediğini "Sen ileri derece moda anlayışı olan insanları takip ediyorsun onların şık elbiselerini kendine uyarlayabilirsin" diyerek yorum yaptı. Ayşenur Balcı ise "Abiye konusunda çok seçeneğim yok" diyerek kendisini savundu.


Ezgi Ünal "Beni kıyafetimi sert eleştirmiştin ama benimki en azından vücuduma uygundu. Bu elbise senin bedenine uygun değil ve çok kötü" dedi. Bu yorum üstüne ikili arasında tartışma yaşandı. Ayşegül Doğan ise Ezgi Ünal'ın kötü giyindiğinde bile bunu savunduğunu kötü giyindiğini kabul etmediğini söyledi. Ezgi Ünal "Sizin kötü yorumlarınızı kabul etmiyorum" dedi. Ayşegül Doğan, Ezgi Ünal'ın kompleskli olduğunu, 3. sezonda birinci olduğu için egosu olduğunu söyledi. Ayşenur Balcı'da Ayşegül Doğan'a hak verdi ve Ayşegül Doğan'ın Ezgi'den daha iyi olduğunu söyledi. Ezgi Ünal'da "Eğer ben bunları giymeyi tercih ettiysem tabiki savunurum" dedi. Ezgi Ünal giyindiklerini belli kişilere karşı savunduğunu söyledi. Ayşegül, Ezgi'nin her hareketinin bir atarı olduğunu ve buna hakkı olmadığını söyledi. Öykü Serter ise "Sizin enerjiniz tutmadı muhtemelen sevmeyeceksinizde birbirinizi en azından saygı gösterin. Birbirinize kırmamaya dikkat edin" diyerek ikili arasındaki tartışmayı noktaladı.


Kemal Doğulu, Ayşegül Doğan'a "Her lafı çevirip Ezgi'ye getiriyorsun ve nefretini kusuyorsun artık şiştik yavaş" diyerek Ayşegül'ü sert bir dille uyardı. Nur Yerlitaş ise Ayşenur Balcı'nın elbisesini görünce fenalıklar geçirdi. "Ayıp artık böyle gelmeyin" diyerek elbiseyi dikenlere seslendi. Nur Yerlitaş daha sonra kendisini tokatladı ve "Ben neredeyim ya. Senin paranı almışlar ve seni kandırmışlar" diye kızdı. "Ben senin yerinde olsam çuval giyerdim yinede bu kıyafetle gelmezdim" dedi.

Sitene Ekle