BIST 9.717
DOLAR 32,53
EURO 34,93
ALTIN 2.435,24
MEDYA

Gülşah Yılmaz ve yarışmacılar arasında tadilat kavgası

İşte Benim Stilim All Star 13 Kasım 2015 Cuma günü yayınlanan bölümünde Gülşah Yılmaz ve yarışmacılar arasında tadilat kavgası yaşandı.

İşte Benim Stilim All Star 13 Kasım 2015 Cuma günü yayınlanan bölümünde Ayşenur Balcı, Gülşah Yılmaz'ın herşeyini sponsordan aldığını ve bu yüzden elbisenin üzerinde tadilat yaptıramadığını söyledi.


Gülşah Yılmaz vakti olmadığını söyleyince, "Ben buraya vaktinde geliyorum ve sen geç geliyorsun" diyerek cevap verdi. Ayşenur Balcı "Kendi tadilatını kendin yapmaya çalıştığın için elbiseler sana güzel olmuyor" dedi ve "Sponsordan alıyorsan da tadilatını yaptır ben bunu kabul etmiyorum" diyerek çıkıştı.


Sinem Umaş ise Gülşah'a "Sponsorlardan giyindiğini ve para harcamadığını biliyorum" dedi. Daha sonra Gülşah'ın "Param yok kira veriyorum" diye yalan söylediğini ve 6 aylık kirasını peşin ödediğini bildiğini söyledi. Gülşah Yılmaz ise "Ben hiç alışveriş yapmadan 3 ay burada idare edebilirdim ama ben alışverişi seviyorum" dedi.


Nihal Candan ise Gülşah Yılmaz'ın alışverişe para harcadığını söyleyerek Gülşah'ı savundu. Çiğdem Çelik ise Gülşah Yılmaz'ın cuma şıklığını geçiştirdiğini ve Gülşah'ı daha özenli görmek istediğini söyledi. Çiğdem ayrıca mesleğinden dolayı mağazalarda tanıdıkları olduğunu ve vitrin olan şeyleri kullanıp geri verebildiğini söyledi.

Sitene Ekle