BIST 9.645
DOLAR 32,54
EURO 34,87
ALTIN 2.431,83
HABER /  GÜNCEL

Ayşe Zehra Karadere başörtülü fotoğrafı

Abdulllah Gül'ün oğlu ile nişanlanan Zehra Ayşe Karadere'nin nişan fotoğrafı ilk kez yayınlandı. Tesettürlü olduğu görülen Zehra Ayşe Karadere Gül ailesi ile birlikte poz verdi.

Abone ol

Abdullah Gül'ün büyük oğlu Ahmet Münir Gül ile sözlenen Zehra Ayşe Karadere'nin nişan fotoğrafları ortaya çıktı. Nişanda tesettürlü olduğu görülen Gül'ün gelini Zehra Ayşe Karadere, ailesi ile birlikte poz verdi.

Ayşe Zehra Karadere Bursa'da yaşayan ancak aslen Kayserili olan işadamı Abdullah Karadere'nin kızı... Ayşe Zehra Karadere Hacettepe Üniversitesi Tıp Fakültesi'nde son sınıfta öğrenci. Doktor olan gelin adayı Ayşe Zehra Karadere aynı zamanda Yeryüzü Doktorlar örgütünün üyesi. Bir dönem Yeryüzü Genç Doktorlar örgütünün de başkanlığını yaptı. 

İŞTE NİŞANDAN İLK KARE

screen-shot-2015-03-10-at-11.38.28-am.png
AYŞE ZEHRA KARADERE'NİN FOTOĞRAFLARI
Abdullah Gül'ün oğlunu Ayşe Zehra Karadere ile sözlemesinin ardından genç kız günün en çok merak edilen ismi oldu. Sosyal medya hesaplarını genel kullanıcılara kapatan Ayşe Zehra Karadere'nin resimlerini bulmak hayli güç. İnternet ortamında iki adet resmi bulunan Ayşe Zehra Karadere, bu fotoğraflarda türbansız olarak yer alıyor. Fotoğraflardan biri Ayşe Zehra Karadere Yeryüzü doktorlor örgütü başkanı olarak bir konuşma yaparken çekilmiş.

İŞTE AYŞE ZEHRA KARADERE
ayşe-zehra-karadere.jpgAnkara'da Hacettep Üniversitesi'ndeki Genç Yeryüzü Doktorları Derneği'nde görev alan Zehra Ayşe Karadere bir konuşması sırasında böyle fotoğraflandı.
ayşe-zehra-karadere.20150309145130.jpgAyşe Zehra Karadere sosyal medyada paylaşılan başka bir fotoğrafta ise böyle etiketlendi. Abdullah Gül'ün evlendirmeye hazırlandığı oğlu Ahmet Münir Gül ise aşağıdaki fotoğrafta sol başta yer alıyor.

abdullah-gül-oğlu-ahmet-münir-gül.jpg

ANKARA'DA ÜNİVERSİTEDE TANIŞTILAR

Gül ailesinin gelini Ayşe Zehra Karadere ile oğulları Ahmet Münir Gül Ankara'da üniversite ortamında tanıştı. Ayşe Zehra Karadere bir tıp öğrencisi. Bursa'da söz takan çift haftasonunu da birlikte geçirdi.
ayşe-zehra-karadere-kimdir.jpg