BIST 10.277
DOLAR 32,34
EURO 34,81
ALTIN 2.393,53
HABER /  GÜNCEL

Ayrıldım ama...

Mersin İdman Yurdu’nu play-off finaline çıkarmasına rağmen takımdan ayrılan Yılmaz Vural, "Maç bitsin pazartesi veya Salı günü basın toplan...

Abone ol

Mersin İdman Yurdu’nu play-off finaline çıkarmasına rağmen takımdan ayrılan Yılmaz Vural, "Maç bitsin pazartesi veya Salı günü basın toplantısı yapıp olayın içyüzünü açıklayacağım" dedi.
Bir kısım medyanın ve olayı bilmeyen insanların şehri terk ettiği yönünde söylemlerine karşı, İstanbul’da yaşadığını, Mersin İdmanyurdu ile yollarımızı ayırınca orada kalmamın bir anlamı olmadığını ifade eden Yılmaz hoca, ama final maçında gönlünün Mersin İdmanyurdu ile attığını vurguladı. İHA muhabirinin telefonla ulaştığı Yılmaz Vural yaptığı açıklama; “Ben takımımı finale çıkarmışım. Final maçına çıkmıyorsam bunun bir nedeni olmalı. Asla bu para olayı değil. Beni bilirsiniz gittiğim her yerde para sıkıntısı yaşarım ama dert etmem. Bunu da dert etmiyorum. Alacağımdan hiç bahsetmiyorum. Takımı Süper Lig’e çıkarırsam kazanacağım primim de küçük rakam değil. Ama dediğim gibi mesele asla para değil” diye konuştu. Israrlı sorularımız karşısında ise; “Mersin İdmanyurdu’nu çok seviyorum. Şu anda konuşmanın iki tarafa da zarar vereceğini biliyorum. Maç bitsin pazartesi veya Salı günü basın toplantısı yapıp olayın içyüzünü açıklayacağım. Biliyorum. Mersin İdmanyurdu Süper Lig’e çıkarsa onsuz da çıkardık diyecekler. Kaybederse suçlu benim… İki durumda da kaybeden ben olacağım. Buna rağmen beni hiçbir yönetici arayıp ta hiç olmazsa bu maçın başında ol demedi” diyerek sıkıntının kişisel ve kişilik haklarıyla alakalı olduğunu vurguladı.
(İHA)