BIST 10.400
DOLAR 32,23
EURO 34,95
ALTIN 2.412,19
HABER /  GÜNCEL

Aynı okulda bir saatte 3 olay

Bir saat içinde bir öğrenci bıçaklandı, bir kız öğrenci dövüldü, bir öğrenci velisi de okulu basarak haraç istedi...

Abone ol

HATAY'ın İskenderun İlçesi'ndeki Kılıç Ali Paşa İlköğretim Okulu'nda, bir saat içinde bir öğrenci bıçaklandı, bir kız öğrenci dövüldü, bir öğrenci velisi de okulu basarak oğlundan haraç istediğini iddia ettiği öğrenciye saldırdı.

Olaylar, Kocatepe Mahallesi'ndeki Kılıç Ali Paşa İlköğretim Okulu'nda bu sabah meydana geldi. 8'inci sınıf öğrencileri C.T., henüz bilinmeyen bir nedenle bahçede tartıştığı arkadaşı Y.G.'yi omuzundan bıçakladı. Y.G., götürüldüğü İskenderun Devlet Hastanesi'nde tedaviye alınırken, C.T. kaçmak isterken yakalanıp polise teslim edildi. Bu olayın yankıları sürerken, bu kez bahçede dolaşan 7'nci sınıf öğrencisi İ.E. de tartıştığı sınıf arkadaşı R.E.'yi tekme tokat dövmeye başladı. Diğer öğrencilerin araya girmesiyle kurtarılan kız öğrenci, öğretmenleri tarafından İskenderun Devlet Hastanesi'ne götürüldü. Karın bölgesinde darbe alan öğrencinin durumunun ciddi olmadığı ancak aldığı darbeler nedeniyle bir süre müşahade altında tutulacağı belirtildi. R.E.'yi döven öğrenci İ.E. ise Çocuk Şube Müdürlüğü'ne götürüldü.

Her iki olayın şokunun ardından bu kez adı belirlenemeyen bir öğrenci velisi kadın, okul bahçesinde yine adı öğrenilemeyen bir öğrenciye saldırdı. Öğrenci velisi, azarlayıp tartakladığı öğrencinin, kendi oğlunun harçlığını haraç olarak aldığını ileri sürdü. Veli, daha sonra okul yöneticileriyle görüşmek üzere binaya girdi.

Okul yetkilileri 3 olayla ilgili soruşturmanın sürdürüldüğünü söyledi.